Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar, pus pe liber de UTA Arad

În pauza dintre tur şi retur, gruparea arădeană a renunţat la şase jucători. Pe lista despărţirilor se află şi sălăjeanul Vlad Morar, care a jucat pentru UTA în 12 meciuri din tur şi a reuşit să înscrie trei goluri

Aventură scurtă pentru Vlad Morar la UTA Arad, echipă la care a ajuns în vară, chiar înainte de startul sezonului. Prestaţiile sale din prima parte de campionat se pare că nu au fost pe placul conducerii, iar Vlad Morar a fost pus pe liber imediat după terminarea turului.

Nu este singurul jucător la care UTA a renunţat în această perioadă. Laszlo Balint i-a mai anunţat pe Alexandru Ioniţă, Octavian Ursu, Călin Popescu, Marian Pleaşcă şi Mihovil Klapan că nu mai fac parte din planurile sale pentru a doua parte de campionat.

Țin să le mulțumesc tuturor pentru colaborare, toți și-au adus contribuția la rezultatele echipei în acest an, iar Ioniță și Ursu și în Liga a 2-a, cu realizări chiar importante. Le-am spus și lor, la fotbal selecția este continuă, sunt sigur că-și vor găsi echipe bune la care-și vor continua cariera”, a declarat Laszlo Balint pentru Sport Arad.

Surprinde decizia celor de la UTA de a renunţa la Vlad Morar, în condiţiile în care jucătorul a avut şi momente bune la echipa nou-promovată. A jucat în 12 meciuri şi a reuşit să înscrie trei goluri în tur, două cu FC Botoşani şi un gol în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Vlad Morar mai are un assist, dar şi un gol în Cupa României, în partida de la Miercurea Ciuc.

Vlad Morar a reziliat de comun acord contractul cu UTA, iar acum aşteaptă ca impresarul său – Bogdan Apostu – să-i găsească o altă echipă.

Şi la ultima echipă din Liga 1 la care a evoluat, sălăjeanul a rezistat mai puţin de şase luni. La FC Voluntari, Morar a jucat în opt meciuri, fără să înscrie niciun gol.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 30 decembrie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL