Connect with us

ARTE MARTIALE

Sălajul rămâne fără un mare campion!

Marc Crecan s-a despărţit de CS Terra Kid Zalău şi a cucerit deja două medalii de aur pentru un club din Bucureşti!

La doar 19 ani, karateka are deja un palmares de invidiat. Multiplu medaliat la Campionatele Mondiale şi Europene de karate tradiţional, Marc Eduard Crecan era o mare promisiune a sportului din judeţ, care a început deja să devină o certitudine, fiind unul dintre cei mai buni sportivi ai Sălajului, fiind premiat la gala celor mai buni sportivi de anul trecut.

La ultima ediţie a Campionatului European din Serbia, ce a avut în luna decembrie 2013, sportivul de la CS Terra Kid a cucerit patru medalii, iar două dintre ele au fost din cel mai preţios metal! În luna noiembrie, la Praga, Crecan a devenit dublu campion mondial la kumite, la individual, cât şi cu echipa României!

Din păcate, cu doar câteva ore înaintea ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de la Izvorani, din week-end, karateka de la CS Terra Kid s-a transferat la Olimpia Bucureşti!?

Ca urmare, toate rezultatele sale din această ediţie au punctat pentru gruparea din capitală. La tineret, Marc Crecan a cucerit două medalii de aur, la kumite şi la fuku-go, dar şi un bronz la kata, ceea ce face ca regretele să fie şi mai mari…

Vom reveni cu amănunte!

Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. C#

  16 May 2014 at 10:06

  Titlul ar trebui sa fie: Din fericire sportivul a scapat de batjocura celor de la CS Terra Kid. Te astepti sa iti ramana cel mai bun sportiv la club cand tu il pui in situatia de a-si plati singur deplasarile, dar iti duci nevasta in vacanta la campionatele mondiale/europene etc? Felicitari pentru rezultate si pentru alegere !!!

 2. Dora Stanculescu

  16 May 2014 at 13:20

  Nu pot decat sa regret ca acest tanar,exceptionaa fost atatia ani tinta (sau,mai degraba ,victima!)unei atitudini total injuste din partea celor care ar fi trebuit sa-l indrume ,sa-l sprijine si,mai ales sa-l promoveze,asa cum merita dupa rezultatele pe care le-a obtinut inca de cand era doar un copil !Fac parte din familia lui si stiu cate nedreptati a trebuit sa indure, cat stres il insotea la fiecare deplasare,desi mereu venea acasa cu aur,argint sau bronz !Un campion ca el ar fi meritat macar respectul celor de la Terra Kid, dar nu, acestia au ales sa-i “poarte sambetele’,chiar si acum,cand e in prag de absolvire a lceului si a examenelor de Bacalaureat si admitere !Ma intreb cati dintre cititorii acestui ziar stiu cum a fost purtat de la Ana la Caiafa,cum a fost umilit si supus unui stres cumplit chiar inainte de Campionatul National,cand nu stia pentru ce echipa va lupta cu doar cateva ore inainte de intrarea lui in competitie.E trist si regretabil tot ce i s-a intamplat, dar consider ca,Dumnezeu va veghea asupra lui si ,indiferent de obstacolele pe care,inevitabil le va intalni, va reusi sa isi urmeze calea. Pentru ca MERITA !

 3. batman

  16 May 2014 at 16:45

  Nu cred ca Terra Kid este vinovatul major,ar trebui privit mai departe adica in curtea Consiliului Judetean,Consiliu care nu aloca nici un leu sportului cu exceptia handbalului,acest fapt este unic in tara,nici o sustinere financiara pentru sporturile individuale,zero sustinere pentru sportul de masa…ar trebui toti sportivii din judet sa se stranga pe platou si sa le multumeasca lui Marc si Tadici…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE