Connect with us

DIVIZIA A1

Scurt-circuit pe teren propriu. SCM Zalău pierde, după ce a avut 2 – 0 la seturi!?

După ce a spulberat chiar și campioana Arcada Galați, noua echipă de volei a Zalăului face un pas greșit în propriul fief, într-o partidă în care câștigase primele două acte

În al patrulea turneu al Diviziei A1, Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău găzduiește partidele din Grupa 1. Vineri seara, de la ora 18.00, SCM Zalău s-a duelat cu Steaua București, una dintre surprizele frumoase din actuala stagiune.

Din alt punct de vedere, un joc în care noua echipă de volei a Zalăului a înfruntat o grupare în lotul căreia se află mai mulți jucători, care de-a lungul anilor au îmbrăcat tricoul formației CS Volei Municipal Zalău. Pe această listă se află Ciprian Matei, Cornel Miron, George Gavriz, Alexandru Muscina și Nicolae Ghionea, adică nu mai puțin de 5 voleibaliști.

Deși înaintea partidei sălăjenii aveau mici emoții, startul jocului a fost la discreția lor, astfel că elevii lui Sorin Pop și Marius Lazăr au câștigat primele două seturi.

Ceva s-a rupt jocul Zalăului, deoarece începând din al treilea act pe teren s-a aflat o singură echipă: Steaua București!?

Gruparea din capitală a condus ostilitățile fără probleme, având aproape tot timpul un avans consistent. În aceste condiții, bucureștenii au egalat situația la seturi.

Leo Del Bosco și compania s-au mobilizat pentru setul decisiv. Nu a fost, însă, suficient deoarece tot Steaua a avut avans pe tabelă. Au existat câteva momente în care amfitrionii puteau tranșa partida de partea lor. Au existat unele greșeli elementare, iar voința și ambiția au fost acum de partea oaspeților.

Steaua București a câștigat pe merit și rămâne în coasta liderului Arcada Galați, în timp ce sălăjenii rămân în afara podiumului.

Duminică după-amiază, de la ora 18.00, SCM Zalău susține un alt test, de data aceasta, unul mult mai ușor, în fața nou-promovatei CSU Vest Timișoara, formație care în acest campionat nu a cucerit niciun punct.

SCM Zalău – Steaua București 3 – 2!!!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1