Connect with us

Actualitate

Septimiu Ţurcaş, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare!

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins apelul edilului din Şimleu Silvaniei şi au menţiunt sentinţa Tribunalului Maramureş. Conform legii, Septimiu Ţurcaş urmează să fie eliberat din funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei printr-un ordin de prefect


Şimleu Silvaniei va avea un nou primar, după ce Septimiu Ţurcaş a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

Edilul urbei de sub Măgura a fost condamnat de către magistraţii Tribunalului Maramureş pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, fiind totodată achitat pentru celelalte capete de acuzare, printre care şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Deşi a făcut apel, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins apelul şi au decis menţinerea sentinţei iniţiale, stabilită de Tribunalul Maramureş.

Să spunem că Septimiu Ţurcaş a fost ales în luna septembrie pentru al cincilea mandat de primar al oraşului Şimleu Silvaniei, însă, conform legii, odată cu condamnarea definitivă, urmează să fie eliberat din funcţie prin ordin al prefectului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate