Connect with us

HANDBAL

Trei zălăuance sub tricolor!

Selecţionerul Radu Voina a anunţat lotul de 18 jucătoare, selecţionat pentru cea mai importantă competiţie ce precede Campionatul European, este vorba despre Cupa Mondială din Danemarca.

 

 Din păcate, vremurile bune de altădată întarzie la poalele Meseşului, astfel că nicio telegramă nu a sosit pe adresa grupării conduse de Gheorghe Tadici. Totuşi, judeţul nostru se poate mandri cu trei reprezentante, este vorba despre portarul Talida Tolnai, extrema Ramona Maier şi interul Valeria Beşe. Foste componente ale campioanei Silcotub, toate evoluează acum la vicecampioana Europei – Oltchim Ramnicu Valcea.

Întrecerea de pe semicerc se va disputa în perioada 21-26 septembrie la Aarhus, iar fetele noastre pornesc din postura de câştigătoare a ediţiei trecute, când au învins în finală Norvegia (28-27). Reunirea lotului este programată pe 13 septembrie, urmând ca în perioada 14-19 septembrie tricolorele să fie cantonate la Râmnicu Vâlcea. Plecarea spre Danemarca se va face pe data de 20 septembrie .
 

Vezi AICI lotul "tricolorelor", componenţa grupelor şi programul partidelor pe care le va susţine Romania.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ea

    20 September 2010 at 10:23

    Oricum nu au ce sa caute la lot, unde se pierde vremea. Nici nationala nu mai face rezultate, e in picaj evident. Au trait din seva si pregatirea din trecut….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL