Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

01.05.2014 - 12:53

Naţionala de tineret şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial

Naţionala de tineret şi-a aflat adversarele de la Campionatul Mondial

“Tricolorele” mici vor înfrunta Rusia, Slovenia, Brazilia, China şi Tunisia

 

Calificată la Campionatul Mondial din Croaţia, după ce a terminat grupa preliminară cu maxim de puncte, naţionala de tineret şi-a aflat adversarele de la turneul final. Selecţionata pregătită de Popa Sevişteanu a făcut parte din urna a doua valorică, fiind repartizată în grupa D, unde sorţii i-au scos în calea reprezentativei noastre, naţionalele similare ale  Rusiei, Sloveniei, Braziliei, Chinei şi Tunisiei.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Campionatul Mondial va lua startul pe 29 iunie şi se va sfârşi pe data de 13 iulie, meciurile fiind programate în oraşele croate Koprivnica, Dugo Selo, Cakovec şi Zagreb.

 

Primele patru clasate din fiecare grupă de şase echipe se vor califica în optimile de finală, meciurile urmând să se joace în 7 iulie, urmate de sferturi (9 iulie), semifinale (11 iulie) şi finalele pentru medalii (13 iulie).

 


Componenţa completă a grupelor de la Campionatul Mondial:

 

Grupa A: Norvegia, Coreea de Sud, Croaţia, Cehia, Uruguay şi Kazahstan

 

Grupa B: Danemarca, Olanda, Germania, Angola, Serbia şi Argentina

 

Grupa C: Ungaria, Franţa, Suedia, Japonia, Congo şi Portugalia

 

Grupa D: Rusia, România, Slovenia, Brazilia, China şi Tunisia

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 758

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

DA4RwjLhR0J - 19.05.2015 - 16:07

am mai vazut astfel de acbrtaoii aeriene, sau cum se numesc ele. Insa niciodata n-am inteles cum reusesc sa se ataseze, ai zice ca au magnet. In loc sa se prabuseasca, cum credeam eu. Sau la inaltimea aia nu mai functioneaza atractia gravitationala?

Nume:

q9hO5rIPxro - 03.05.2015 - 12:55

bine ai revenit! Licenta o am pe 7 iulie.. sunt in pterarigi Vuvuzela e un fel de trompetica in care suflii si faci multa.. dar multa galagie. E celebra acum cu campionatul mondial din Africa (de unde este si originara vuvuzela, cica). Ca o paranteza tocmai ce am luat in custodie eu cu un motan pe care l-am botezat VUVUZEL )


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter