Connect with us

Politică

Gheorghe Pop: “Îmi doresc pentru ţara noastră suveranitatea, independenţa, unitatea şi echilibrul pentru care au luptat eroii români din toate timpurile”

Se apropie 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Primul an în care ne vom sărbători atipic ţara, istoria şi eroii. Manifestările ample vor fi acum înlocuite de griji şi frământări.

La 102 ani de la Marea Unire, înfăptuită cu mari sacrificii de înaintaşii noştri, avem o ţară blocată, cu milioane de români care au involuat în ultimele luni; unii din punct de vedere economic şi financiar, alţii din punct de vedere al sănătăţii; sau mii de familii care îşi plâng rudele răpuse de boală.

1 Decembrie 2020 poate fi momentul de bilanţ al fiecărui român. Poate fi momentul în care comparăm trecutul cu prezentul trăit în ultimele luni şi să luăm o decizie. Românii au dreptul constituţional să-şi decidă viitorul, iar puterea este în mâinile fiecăruia, o dată la patru ani. Pe 6 decembrie mergem la vot. Un proces electoral care se va desfăşura după o campanie cum alta nu a fost.

O campanie atipică, în care interacţiunea umană a fost aproape imposibilă, atât din cauza regulilor impuse la ceas de seară şi discriminatoriu comparativ cu alte judeţe, cât şi din cauza fricii induse asupra populaţiei de la debutul pandemiei. 

Cert este că participarea la vot este esenţială pentru viitor, este dreptul câştigat şi unica modalitate în care putem decide soarta următorilor ani. Principala luptă în viitor a fiecărui ales responsabil faţă de oamenii care i-au acordat încredere este să asigurăm creşterea nivelului de trai al cetăţenilor. Vin cu îndemnul şi rugămintea de a analiza proiectul nostru politic care propune dezvoltarea unui mediu economic sănătos şi luarea unor măsuri sociale ce pot asigura garanţia unei dezvoltări echitabile.

• Încurajarea sectoarelor economice

• Sprijinirea inovaţiei şi sectorului digital

• Educaţia de calitate

• Oportunităţi pentru tineri şi locuri de muncă

• Sănătate de ultimă generaţie pentru toţi

• Sistemul de protecţie socială

• Educaţia antreprenorială şi IMM-urile

• Combaterea sărăciei şi a inegalităţilor sociale şi regionale

• Dezvoltarea infrastructurii

• Venituri decente

De Ziua Naţională a României, îmi doresc pentru ţara noastră suveranitatea, independenţa, unitatea şi echilibrul pentru care au luptat eroii români din toate timpurile. Indiferent de vremuri, întotdeauna am regăsit  drumul împreună, cu patriotism şi bună-credinţă!  Multă sănătate şi încredere!

LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!

LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

senator Gheorghe Pop

Comandat de PSD Sălaj

Cod AEP: 11200020

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică