Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău dispută şase jocuri acasă în următoarele două săptămâni!

Formaţia zălăuană va juca sâmbătă, cu Explorări Baia Mare, iar weekendul următor le va întâlni pe Steaua şi CSU Vest Timişoara. În ultimul turneu din acest an, SCM Zalău va juca în perioada 11 – 13 decembrie cu Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov

Pentru SCM Zalău, prima deplasare şi ultima din acest an a fost la Craiova, unde a jucat meciurile din cadrul turneului al doilea. Până la finalul turului, formaţia zălăuană va juca doar acasă, iar în următoarele două săptămâni va avea de susţinut nu mai puţin de şase jocuri. Primul va fi sâmbătă, cu Explorări Baia Mare, după care săptămâna viitoare, SCM Zalău va organiza turneul al patrulea, unde va juca pe 4 decembrie cu Steaua, iar pe 6 decembrie cu CSU Vest Timişoara.

În perioada 11 – 13 decembrie, SCM Zalău va disputa trei partide pe teren propriu, cu Dinamo, Ştiinţa Bucureşti şi CSU Braşov.

“Urmează şase meciuri acasă şi sperăm să le câştigăm pe toate. Noi asta ne dorim, dar cel mai important să-i avem pe toţi jucătorii sănătoşi. Ne concentrăm pentru primul joc, cu Explorări Baia Mare. Nu avem voie să facem paşi greşiţi în astfel de jocuri. Baia Mare este o echipă cu un antrenor bun, care ştie să pregătească foarte bine un joc, însă este limitat ca şi valoarea lotului. Ţintim cele 3 puncte şi sper să nu avem surprize”, a declarat managerul Adrian Feher.

Programul lui SCM Zalău din finalul anului:

28.11: SCM Zalău – Explorări Baia Mare

04.12: SCM Zalău – Steaua Bucureşti

06.12: SCM Zalău – CSU Vest Timişoara

11.12: SCM Zalău – Dinamo Bucureşti

12.12: SCM Zalău – Ştiinţa Bucureşti

13.12: SCM Zalău – CSU Braşov

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1