Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Mihalescu, remarcatul de la SCM Zalău din startul sezonului!

Voleibalistul a ieşit în evidenţă în meciurile din primele etape şi a fost cel mai bun jucător de la SCM Zalău şi la turneul  de la Craiova. “Este cel mai bun jucător de atac pe care îl avem. Va fi în primii jucători români ca şi valoare”, spune Adrian Feher

De la început, SCM Zalău şi-a propus să aducă la echipă cât mai mulţi jucători români. Au venit şase voleibalişti, dar deşi conducerea şi-ar fi dorit să aibă în lot mai mulţi jucători din România, acest lucru nu a fost posibil din mai multe motive. Dintre cei şase jucători români, unul dintre ei a “explodat” în evoluţii sub Meseş şi a fost la înălţime în meciurile de până acum. Este vorba de secundul Andrei Mihalescu, în care managerul Adrian Feher şi-a pus mare încredere de la început.

Voleibalistul de 24 de ani s-a remarcat şi în turneul de la Craiova, iar în ambele meciuri a fost cel mai bun jucător al Zalăului, reuşind cele mai multe puncte.

“Andrei Mihalescu este cel mai bun jucător de atac pe care îl avem în echipă. Am mari speranţe în el. Este un jucător care va progresa foarte mult la Zalău şi în următorii doi ani are şanse să fie în primii jucători români ca şi valoare. Este un băiat cuminte, care are calităţi şi se pregăteşte foarte bine. Faţă de toţi are un plus de seriozitate. În doi ani va fi titular la Naţională. De la Zalău, mulţi jucători au ajuns la Naţională şi cred că acelaşi drum îl va avea şi Andrei Mihalescu. Până acum nu a jucat la o echipă care se bate pentru medalii. Este primul lui an la o echipă cu pretenţii, dar se descurcă foarte bine.Suntem foarte mulţumiţi de el. Îi pace şi lui la Zalău, iar acest lucru se vede”, ne-a declarat Adrian Feher.

Andrei Mihalescu este un produs al CSS CNE Lapi Dej, unde şi-a făcut junioratul şi a jucat timp de şase ani. În 2015, voleibalistul a intrat în atenţia celor de la Tomis Constanţa şi a fost transferat de echipa care la vremea respectivă domina voleiul românesc

.Din 2016, Andrei Mihălescu s-a transferat la Unirea Dej, grupare la care a avut prestaţii bune şi cu care a evoluat în play-off-ul Diviziei A1, în sezonul trecut. Acum, jucătorul care evoluează pe postul de secund are ocazia să lupte pentru o calificare în cupele europene cu SCM Zalău.

“A fost o alegere bună să vin la SCM Zalău. M-am integrat foarte bine şi chiar dacă este o echipă nouă, lucrurile încep să funcţioneze din ce în ce mai bine. Sper să putem termina acest sezon din cauza acestui virus. Îmi propun să îmi ajut echipa cât pot de bine în fiecare meci pe care îl vom avea”, spune Andrei Mihalescu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1