Connect with us

Actualitate

Bătută cu bestialitate în plină stradă, în Zalău. Tânăra internată în stare gravă

Scenele şocante s-au petrecut miercuri noaptea, pe o stradă din Zalău. Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost bătută cu bestialitate din câte se pare de către prietenul său, iar acum se află internată în stare gravă la spital. Agresorul a fost prins şi acum este acuzat pentru tentativă de omor

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost bătută cu bestialitate miercuri noaptea pe o stradă din Zalău, chiar de către prietenul său, în vârstă de 25 de ani. Scenele şocante au ajuns şi pe reţelele de socializare, după ce un martor ocular a filmat momentul când tânărul îi aplica mai multe lovituri victimei.

Tânăra a suferit multiple fracturi la nivelul feţei şi are lovituri pe tot corpul, fiind în momentul de faţă la secţia de neurologie a spitalului din Zalău. Agresorul a fost prins de către poliţişi, iar cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

 Potrivit procurorilor, agresiunile s-au întâmplat pe fondul consumului de alcool și într-o criză de gelozie. Tânărul de 25 de ani a lovit în mod repetat cu pumnii în zona capului, până când victima a căzut inconştientă.

Conform surselor, bărbatul a dus-o pe femeie la locuința unor prieteni, aceasta rămânând, în continuare, în stare de inconștiență. Agresorul a continuat să bea, iar a doua zi, văzând că femeia este în aceeași stare, a anunțat prin numărul de urgență 112 fapta, femeia fiind transportată la spital.

Victima se află şi în momentul de faţă în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în ce priveşte evoluţia stării de sănătate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În cursul zilei de vineri, inculpatul va fi prezenta judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate