Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar: “Nu cred că din cauza mea nu s-a calificat Petrolul în finală”

Sălăjeanul a fost exclus din lotul echipei lui Răzvan Lucescu, după cele două cartonaşe galbene încasate în semifinala cu Astra
 

 Tocmai într-un moment în care a revenit după o accidentare şi a început să inspire încredere antrenorului Răzvan Lucescu, sălăjeanul Vlad Morar a comis-o şi la meciul retur al semifinalei cu Astra a încasat două cartonaşe galbene în 4 minute şi şi-a lăsat echipa în inferioritate. Asta după ce jucătorul de 20 de ani intrase în teren în minutul 81, iar în minutul 85 a fost eliminat de centralul Cristian Balaj. Avantajul numeric a fost fructificat din plin de către Astra, care a marcat golul victoriei în prelungiri şi s-a calificat în finala Cupei României. 
 

 La câteva zile, oficialii Petrolului au tras concluziile eliminării din Cupă, astfel că l-au scos ţap ispăşitor tocmai pe Morar. Fostul jucător al Viitorului Zalău a fost exclus din lotul “lupilor galbeni” până la finalul sezonului, după care, cel mai probabil urmează să fie vândut.

 
“L-am simţit în vână la ultimele antrenamente. Intrase bine şi în jocul precedent, am crezut că o va face şi acum. Din păcate a fost eliminat stupid şi astfel ne-a îngreunat situaţia. Sunt convins că Petrolul s-ar fi calificat fără probleme dacă nu intervenea această eliminare. Ar fi rămas 1 – 1 până la final”, a declarat antrenorul Petrolului, Răzvan Lucescu, pentru GSP.

 

După aflarea veştii că a fost exclus din lotul Petrolului, Vlad Morar a rămas fără cuvinte. “Am fost şocat când am aflat această decizie. Nu cred că din cauza mea nu s-a calificat Petrolul în finală. Mai multe nu pot să spun până nu voi avea o discuţie cu conducerea clubului”, a spus Vlad Morar pentru Sportul Sălăjean.

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. aparat

    29 April 2014 at 13:34

    lucescu nu inghite prostia, pacat ca are talent da cu el o sa ramana, tot cluburi si bautura.

  2. rosu,negru

    29 April 2014 at 13:35

    daca nu lasi butoanele alea pe care esti tare concentrat in ultima vreme o sa ajungi nicaieri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL