Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Ne-am fi dorit să jucăm ultimul meci. Nu aveam nicio frică de jocul cu CAO Oradea”

Antrenorul de la SCM Zalău spune că echipa sa nu a urmărit să profite de regulamentul FRF, iar formaţia zălăuană ar fi dorit ca partida să se decidă pe teren, însă meciul nu a avut loc din cauza faptului că avizul de la DSP Sălaj a întârziat să apară, după ce SCM a raportat două cazuri de COVID-19

Programat iniţial pentru data de 14 noiembrie, jocul cu CAO din prima etapă a returului nu s-a putut disputa la acea dată din cauza cazurilor de COVID-19 care au fost la formaţia bihoreană. 

Cei de la CAO s-au lăsat pe ultima sută de metri cu repetarea testării, iar rezultatele nu au fost comunicate la timp, condiţii în care echipa din Oradea a cerut amânarea jocului ce trebuia să aibă loc pe 14 noiembrie. FRF a reprogramat jocul la data de 22 noiembrie, dar nu s-a disputat nici la această dată, din cauză că SCM Zalău nu a primit avizul DSP după ce doi jucători din lot au fost depistaţi pozitiv. De data aceasta, SCM Zalău profită de o eroare a regulamentului făcut de FRF pentru această perioadă în care se joacă în pandemie şi câştigă la “masa verde” cele 3 puncte.

Regulamentul spune că un meci amânat din cauza problemelor întâmpinate de o echipă cu COVID-19 poate fi reprogramat o singură dată, iar în situaţia în care nu se dispută nici la reprogramare, chiar dacă vina aparţine de această dată celeilalte formaţii, atunci jocul va fi pierdut la ”masa verde” de echipa din cauza căreia nu s-a jucat prima dată.

Cei de la CAO au fost frustraţi de această situaţie, cu toate că şi bihorenii au câştigat un meci la “masa verde”, cu CSM Satu Mare.

“Ne-am adunat la stadion la ora 8.45 şi am fost aunţaţi când eram în autocar că meciul nu se mai joacă. Conform regulamentului trebuia să fim informaţi că nu se mai joacă cu şase ore înainte. Noi ne-am fi dorit să jucăm pe teren indiferent de rezultat. Ei au primit rezultatele vineri, dacă doreau să joace, s-ar fi jucat. Suntem foarte curioşi dacă au intrat toţi în izolare dacă au primit aviz nefavorabil de la DSP Sălaj. E frustrant, mai ales că noi aveam informaţii neoficiale că Zalăul nu şi-ar fi dorit să joace acest meci”, a afirmat Florin Mal, preşedintele ACS CAO 1910 Oradea.

Situaţia a fost clarificată de antrenorul Marius Paşca, care spune că SCM Zalău ar fi dorit disputarea meciului, la fel şi jucătorii, care în cazul unei victorii ar fi beneficiat de o primă.

“Am văzut unele comentarii vizavi de poziţia noastră, însă pot spune că noi ne-am fi dorit să jucăm acest meci şi întotdeauna am fost pentru a se juca.  Imediat ce am aflat că doi jucători sunt pozitivi, am informat DSP-ul şi am aşteptat un răspus. Dacă ancheta nu s-a finalizat şi nu am primit niciun răspuns noi ce vină avem. Nu aveam nicio frică de jocul cu CAO. Chiar dacă ar fi lipsit doi-trei jucători, nu se punea problema să nu găsim soluţii care să-i înlocuiască. Avem un lot competitiv şi au mai fost meciuri când ne-au lipsit doi-trei jucători şi am câştigat, chiar şi în deplasare. Şi jucătorii şi-ar fi dorit să joace. Drept dovadă noi ne-am pregătit toată săptămâna şi am aşteptat verdictul până duminică dimineaţă”, a spus antrenorul Marius Paşca.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL