Connect with us

Social

O mamă cu bebeluşul la piept, atacată de un ciobănesc german fioros

În cursul zilei de azi, pe raza localităţii Crişeni, o tânără mămică şi fetiţa ei de doar 9 luni au trecut prin momente de groază, atunci când un câine lăsat nesupravegheat pe străzile satului le-a atacat şi le-a hărţuit mai bine de o jumătate de oră!?

Marţi la amiază, în localitatea Crişeni o tânără a ieşit la aer cu fetiţa ei, în vârstă de 9 luni. Momentele de relaxare s-au transformat rapid într-o experienţă foarte traumatizantă.

Astfel, la un moment dat, femeia – care îşi avea bebeluşul într-un marsupiu ergonomic – a fost atacată de un câine – rasa ciobănesc german. Patrupedul a venit în goană spre ele şi a început să le atace!? Câinele nu era unul foarte mare, însă era violent.

“Pentru un drum de doar 5 minute, mi-au trebuit 40 de minute ca să ajungă acasă. 40 de minute pline de URLETE de ajutor, dar degeaba că nimeni nu a sărit nimeni în ajutorul nostru”, a fost tabloul momentelor de groază spuse de victimă.

Norocul femeii a fost câinele propriu, cel care venise cu ei la plimbare. Deşi nu e unul fioros, căţăluşul a făcut totul ca stâpâna lui să fie salvată…

Înspăimântată peste măsură, tânăra a căzut în şanţul de la marginea drumului, având un singur ţel: să îşi salveze fetiţa.

În ajutorul victimei a sărit şi o vecină, o femeie însărcinată, care astfel şi-a pus integritatea corporală în pericol.

Într-un târziu, la faţa locului a ajuns şi proprietarul patrupedului fioros, care ar fi avut o reacţie total anormală.

“Proprietarul animalului nici măcar nu a fost curios să vadă dacă suntem bine. Pe un ton foarte urât, ne-a întrebat doar dacă ne-a muşcat…”, menţionează femeia.

Aceasta vrea să tragă şi un semnal de alarmă, cu atât mai mult cu cât în zonă se plimbă mai multe mame alături de cărucioare cu copii.

FOTO: Imagine cu caracter informativ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Social