Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Zalgiris!

Aproape 50 de goluri a reuşit fotbalistul şimleuan în prima ligă din Lituania


Trei ani plini de realizări a avut Liviu Antal în Lituania.

Dacă cu echipa a cucerit trei trofee, fotbalistul şimleuan şi-a trecut în palmares şi un  trofeu personal, titlul de golgheter în Lituania, în 2018, când a marcat 23 de goluri.

Aproape 50 de goluri a reuşit Liviu Antal în prima ligă a Lituaniei şi a devenit cel mai bun marcator din istoria echipei.

Pe lângă aceste reuşite, Antal mai are numeroase goluri în Cupă, dar şi şapte goluri în preliminariile Europa League, unde Zalgiris a jucat în ultimii trei ani.

“Mă bucur că am devenit cel mai bun marcator al echipei din campionat. Plus de asta am mai reuşit goluri importante în preliminariile Europa League şi în Cupa Lituaniei. Într-adevăr, nivelul din Lituania este sub cel din România, dar chiar dacă joci şi în Liga a II-a, nu este foarte uşor să înscri peste 60 de goluri în trei ani de zile. Am avut noroc că m-am adaptat la stilul lor de joc. Am avut o echipă fantastică, care m-a susţinut chiar şi atunci când am avut unele momente când nu i-am putut ajuta atât de mult. Niciodată nu s-au îndoit de mine. Am o relaţie foarte bună cu preşedintele, cu cei din club şi cu antrenorul. Am avut susţinerea de care are nevoie fiecare jucător”, ne-a declarat Liviu Antal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL