Connect with us

FOTBAL

ULTIMA ORĂ. Meciul dintre SCM Zalău şi CA Oradea NU se mai dispută

Din cauza cazurilor de coronavirus de la echipa sălăjeană, DSP Sălaj nu şi-a dat acceptul ca partida să aibă loc. Meciul trebuia să se dispute astăzi, de la ora 14.00


SCM Zalău trebuia să dispute ultimul meci din acest an, pe teren propriu, în compania celor de la CA Oradea. Meciul a fost reprogramat, după ce orădenii au avut 18 cazuri de coronavirus.

Însă, disputa nu va avea loc nici de data această, “vinovat” fiind… coronavirus.

La testarea din această săptămână, la SCM Zalău au fost depistaţi pozitiv doi jucători, astfel că DSP Sălaj a efectuat o anchetă epidemiologică, urmând a se pronunţa asupra unei decizii.

Această decizie a sosit în această dimineaţă, iar DSP Sălaj nu şi-a dat acceptul ca disputa dintre SCM Zalău şi CA Oradea să aibă loc.

Astfel, conform regulamentului, SCM Zalău ar urma să câştige la “masa verde”, având în vedere că duelul a fost reprogramat la cererea echipei orădene.

“PARTIDA CU CA ORADEA NU SE DISPUTĂ.

Reprogramat în această după-amiază, la ora 14:00, jocul dintre #SCMZalău şi #CAOradea nu se va mai disputa din cauza problemelor apărute la echipa noastră, privind infectările cu COVID-19 în rândul jucătorilor noştri. Partida a fost programată iniţial pentru data de 14 noiembrie, însă, la solicitarea formaţiei bihorene, Federaţia Română de Fotbal a reprogramat meciul.

În această situaţie, se consideră că meciul este pierdut la “masa verde” de echipa care a reprogramat jocul, în speţă, clubul CA Oradea, conform regulamentului FRF, în care este stipulat faptul că “dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfăşura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 3-0.

Echipa noastră termină pe prima poziţie anul 2020, cu un avans de 4 puncte faţă de ocupanta locului secund, Minaur Baia Mare”, se arată şi în comunicatul emis de Sport Club Municipal Zalău în această dimineaţă.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL