Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău poate termina anul cu 4 puncte peste Minaur!

Sigură de primul loc la final de an, SCM Zalău se poate distanţa în fotoliul de lider în jocul restanţă cu CAO Oradea. Partida de duminică devine extrem de importantă pentru zălăuani, care pot încheia anul la 4 puncte de ocupanta locului secund, în cazul în care vor câştiga


Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca prima etapă din returul Ligii a III-a să se dispute în acest an, runda a X-a fiind programată sâmbăta trecută.

Au fost însă multe meciuri care s-au amânat pentru duminică, 22 noiembrie, la fel şi partida dintre SCM Zalău şi CAO Oradea.

Orădenii au avut 18 cazuri pozitive şi nu au primit acceptul DSP înaintea jocului de la Zalău, astfel că partida s-a amânat.

În aceste condiţii s-a amânat cu o săptămână şi intrarea în vacanţă a jucătorilor de la SCM Zalău care au rămas să se pregătească pentru ultimul meci al anului.

Partida cu CAO Oradea devine foarte importantă, prin prisma faptului că SCM Zalău se poate distanţa în fotoliul de lider.

Sigură de primul loc la final de an, formaţia zălăuană vrea să intre în pauza de iarnă cu o linie de clasament şi mai bună, astfel că abordează jocul la victorie.

Dacă va câştiga acest meci, SCM Zalău va ierna având 4 puncte peste rivala Minaur Baia Mare şi va fi mult mai sigură de calificarea la barajul pentru Liga a II-a, chiar dacă în primăvară se vor mai disputa 8  etape.

Partida dintre SCM Zalău şi CAO Oradea ar trebui să se dispute duminică, de la ora 14.00, pe Stadionul Municipal, urmând a fi condusă la centru de Narcis Bodocan din Cluj-Napoca.

Kopriva Zsolt din Carei şi Alexandru Gherman din Timişoara sunt cei doi asistenţi delegaţi la acest joc, în timp ce observatori din partea FRF au fost delegaţi Emil Kemeneş din Baia Mare şi Ioan Duma din Sibiu.

Însă, în urmă depistării celor două cazuri noi de coronavirus de la SCM Zalău, DSP a pornit o anchetă epidemiologică şi urmează să se pronunţe dacă îşi dă acceptul ca partida să se desfăşoare sau nu.

CAO Oradea se află în momentul de faţă pe locul 4, dar în această săptămână are de susţinut două restanţe.

Gruparea pregătită de Florin Fărcaş joacă miercuri restanţa cu Luceafărul Oradea, iar duminică se deplasează la Zalău.

La jocul din tur, CAO şi SCM Zalău au remizat, scor 1 – 1. Bihorenii puteau câştiga pe final, însă au ratat o lovitură de la 11 m.

Marius Paşca revine pe bancă

Pentru ultimul joc din acest an, SCM Zalău are unele probleme de lot, iar doi jucători sunt suspendaţi.

 Cristian Jalbă a primit al patrulea galben la Satu Mare şi va fi suspendat, la fel şi Mihai Onicaş care a văzut cartonaşul roşu în partida de miercurea trecută.

Vor reintra în circuit Alexandru Jula şi atacantul Logon Romaric, care au depăşit cele 14 zile de izolare după ce au fost depistaţi cu coronavirus.

Pentru meciul de duminică va reveni pe bancă antrenorul Marius Paşca, care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare după derby-ul cu Minaur Baia Mare.

”Este un meci dificil pe care ne-am fi dorit să îl jucăm conform programării iniţiale sâmbăta trecută şi să fi avut continuitate. Întâlnim o echipă care a reuşit rezultate bune în turul de campionat şi ocupă un loc bun în Seria a X-a. CAO este un adversar puternic, dar vom trata cu maximă seriozitate acest meci. Pornim cu prima şansă, fiindcă suntem pe primul loc şi jucăm acasă, dar trebuie să fim concentraţi la importanţa jocului. Sper să facem un joc bun şi să obţinem cele 3 puncte. Ar fi un lucru extraordinar să ne distanţăm la 4 puncte de ocupanta locului secund. Important este să mărim diferenţa de puncte faţă de locul 3,  fiindcă primele două clasate ajung la baraj. Sunt foarte încrezător că vom prinde barajul pentru Liga a II-a. Dacă vom şti gestiona această situaţie, vom avea câştig de cauză. Totul depinde de noi”

Marius Paşca – antrenor SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL