Connect with us

Sporturi

7 sfaturi pentru gamblerii începători

Jocurile de noroc sunt o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber. Cu toate acestea, norocul nu ne surade de fiecare dată. Chiar și jucătorilor profesioniști li se întâmplă să piardă din când în când. Din acest motiv, cea mai bună strategie  pentru un jucător amator este de a reduce la minimum pierderile.

După ce îți dai seama cum îți poți minimiza pierderile, poți începe să lucrezi la modalități de a câștiga. Pentru a nu te supune unor riscuri, începe cu jocuri casino gratis care îți oferă șansa să te distrezi, dar și să înveți multe din trucurile din cazinouri.

Iată o listă cu sfaturi pe care fiecare jucător amator trebuie să le cunoască.

1. Nu-ți pune toate speranțele în sloturi

Primul lucru pe care îl fac majoritatea jucătorilor noi, care îi costă prea mulți bani, este să joace sloturi pe bani reali. Este posibil ca acest sfat să nu fie pe placul tău, dar ar trebui să eviți să joci sloturile atunci când îți dorești să acumulezi un profit consistent.

Sloturile au un procent redus de rambursare, în comparație cu restul jocurilor, iar jocul este mult mai rapid decât orice altă opțiune din cazinou. iar acest lucru duce de cele mai multe ori la cheltuirea de sume consistente într-o perioadă scurtă de timp.

2. Controlează pierderile

În loc să îți faci griji cu privire la câștig, primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere ca jucător nou este să înveți cum să-ți limitezi pierderile. Poți folosi multe tactici și strategii diferite, iar majoritatea sunt simple.

Primul pas este să alegi jocuri care are un procent cât mai mare de plată. Următorul pas este să limitezi cât de mult riscurile. Limitarea riscului este o combinație între plasarea unui număr mai mic de pariuri și plasarea de pariuri mai mici.

Poți utiliza limitele de stop-loss (stop pierderi) și limitele de timp pentru a reduce pierderile. Stabilește un buget atunci când joci pentru a-ți menține pierderile în limite decente.

3. Securizează câștigurile

Atunci când norocul îți surâde la un joc de noroc, tendința este de a merge mai departe, de a continua jocul și de a paria mai mult. Dacă nu ești atent, ajungi să riști și să pierzi mai mult decât era planificat, din simpla dorință de a câștiga tot mai mult.

Dar există o modalitate ușoară de a evita această situație. Dacă ești jucător nou, setează-ți o limită de câștig. În momentul în care atingi această limită, oprește-te din joc. Pune banii în buzunar și păstrează-i până la următoarea sesiune de gambling.

4. Ține cont că Baccarat este o opțiune bună de joc

Baccarat este unul dintre cele mai ușoare jocuri și are un randament ridicat la procentajul de plată. Tot ce trebuie să faci este să rămâi cu opțiunea de pariere a bancherului, iar în acest fel șansele de câștig cresc semnificativ.

 Acest lucru face ca baccarat să fie o alegere excelentă pentru noii jucători. Nu trebuie să înveți nicio strategie avansată și poți avea noroc datorită procentului ridicat de rentabilitate.

5. Pariază pe sport

Pariorii sportivi pot câștiga sume frumoase, singura condiție este să pariezi inteligent. E nevoie să înveți cum să evaluezi echipele și jucătorii și cum să ghicești rezultatele jocurilor viitoare. Deși pare dificil de făcut acest lucru, în timp vei deprinde toate trucurile necesare. Principala armă în pariurile sportive este buna documentare. Alege-ți unul sau mai multe sporturi preferate, însă nu exagera cu numărul acestora. Fii la curent cu toate meciurile, schimburile de jucători, cu rezultatele obținute, cât și cu cotele de pariere. Pare complicat, dar nu este. Dacă ai o pasiune reală pentru sport, cu siguranță îți va fi ușor să transformi această plăcere într-o potențială sursă de venit.

6. Alege Texas Hold’em 

Următoarea opțiune care îți oferă o șansă realistă la profit este pokerul. Cea mai populară formă de poker în acest moment este Texas holdem, dar sunt disponibile și alte forme, inclusiv Omaha și Seven-Card Stud.

Când joci poker, alege să joci împotriva altor jucători în loc să joci împotriva cazinoului. Acest lucru îți oferă mai multe șanse de câștig dacă ești mai bun decât adversarii.

Este nevoie de mult timp pentru a deveni un jucător de poker profesionist. Cu toate acestea, pokerul nu este un joc greu. Dacă îți rezervi timp pentru a-i deprinde secretele, poți ajunge să bifezi multe partide câștigătoare.

7. Blackjack ar putea fi alegerea potrivită

Blackjack este poate cea mai bună opțiune pentru mulți jucători, deoarece timpul necesar pentru învățarea regulilor jocului este considerabil mai scurt decât în cazul altor jocuri de cazino.

Pașii sunt simpli dacă vrei să fii un jucător câștigător de blackjack, iar informațiile sunt disponibile online. Trebuie doar să te apuci de treabă.

Documentează-te despre regulile de blackjack, învață strategia de bază, apoi află cum să-ți crești șansele de câștig. Asta este tot ce ai nevoie pentru a deveni un jucător câștigător.

Concluzii

Acum cunoști câteva strategii simple care te vor ajuta să-ți limitezi pierderile ca jucător amator. În același timp, acum știi și care sunt jocurile de noroc pe care ar trebui să te concentrezi și cele pe care să le eviți. Cu cât începi să înveți mai repede cum să stăpânești una sau mai multe dintre activitățile corecte de jocuri de noroc, cu atât mai repede ai o șansă realistă de a câștiga. 

Așadar, dacă ai timp să investești pentru a deveni un adevărat maestru, pokerul este jocul pentru tine. Pe de altă parte, dacă ai nevoie de o cale mai rapidă de a obține profit, orientează-te spre Blackjack.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi