Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, ultimul meci al anului, la Sânmartin

Programat iniţial pentru sâmbăta trecută, duelul dintre CSC Sânmartin şi Sportul Şimleu se va juca duminică, de la ora 14.00. Şimleuanii întâlnesc o echipă care nu s-a antrenat în ultima săptămână din cauza cazurilor de COVID-19, iar de acest aspect pot profita în ultimul joc al anului


Pe când să se pregătească pentru deplasarea de la Sânmartin, Sportul Şimleu a aflat că jocul s-a amânat cu 8 zile. CSC Sânmartin a anunţat că are cinci jucători cu coronavirus, astfel că nu a mai putut organiza jocul din 14 noiembrie, deoarece nu a primit avizul DSP Bihor.

Bihorenii au cerut la FRF reprogramarea jocului, care se va disputa duminică, de la ora 14.00, la Sânmartin.

Pentru ambele echipe este ultimul joc al anului, la care îşi mai pot îmbunătăţi situaţia din clasament. Bihorenii se află pe locul 6, cu 11 puncte, dar Sportul Şimleu stă ceva mai bine în clasament, însă vrea să intre în vacanţă cu o linie de clasament mult mai bună.

Trupa pregătită de George Zima are în faţă o echipă incomodă, în lotul căreia sunt jucători experimentaţi la nivel de Liga a III-a. CSC Sânmartin a reuşit câteva rezultate notabile în acest sezon, reuşind să câştige cu Minaur Baia Mare şi să ajungă până în 16-zecimile Cupei României, unde se va confrunta cu Dunărea Călăraşi.

Însă, echipa din Sânmartin a avut şi sincope, chiar pe teren propriu, unde a pierdut cu Gloria Bistriţa şi SCM Zalău, iar din deplasare s-a întors fără puncte de la Someşul Dej şi CAO Oradea. Este al treilea joc din acest sezon între cele două echipe, primele două având loc la Şimleu Silvaniei.

În prima etapă a turului, Sportul Şimleu şi CSC Sânmartin au încheiat la egalitate, scor 2 – 2, şimleuanii reuşind să egaleze în inferioritate numerică. La începutul lunii octombrie, cele două grupări s-au întâlnit şi în faza a III-a a Cupei României. Sportul Şimleu a condus cu 1 – 0, dar CSC Sânmartin a revenit şi a câştigat cu 2 – 1, pe final, astfel că visul şimleuanilor de a juca cu o echipă de Liga a II-a s-a năruit.

Tocmai din acest motiv, gruparea de sub Măgură abordează jocul de duminică şi cu gândul la revanşă. Partida va fi arbitrată de către Cătălin Roman din Timişoara, ajutat la cele două linii de Robert Meres din Cluj-Napoca şi Ioan Georgiu din Dej. Observatori din partea FRF au fost delegaţi Ioan Papp din Carei şi Emil Arsa din Arad.

Şimleuanii, feriţi de coronavirus pentru ultimele două jocuri din 2020

Sportul Şimleu a trebuit să se testeze din nou pentru coronavirus. Testele s-au făcut duminică, la Oradea, iar toţi cei care s-au testat au avut rezultate negative.

Însă, potrivit noului protocol medical, nu au mai fost nevoiţi să se testeze şi persoanele care au fost odată pozitive, fiind scutite de testare pentru următoarele 90 de zile.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL