Connect with us

Politică

USR PLUS cheamă sălăjenii la o nouă Revoluţie

Alianţa USR PLUS Sălaj a pregătit o scrisoare deschisă adresată tuturor sălăjenilor, prin intermediul căreia îi cheamă la o nouă revoluţie: Revoluţia Bunei Guvernări!

Scrisoarea va ajunge în majoritatea caselor din Sălaj şi este semnată de Dacian Cioloş – propunerea USR PLUS pentru prim ministrul României, Alin Prunean – candidat al Alianţei USR PLUS Sălaj pentru Camera Deputaţilor şi Cosmin Cristian Viaşu – candidat pentru Senat.

Dragi sălăjeni, Sălajul şi întreaga ţară traversează o criză sanitară gravă, accentuată de haos administrativ, de impostură politică şi de hoţie generalizată, care ne-au mâncat resursele necesare dezvoltării în ultimii 31 de ani.

Credem că sunteţi de acord cu noi. Vechile partide au eşuat. Au distrus încrederea noastră în stat şi în politică. Nu mai merge cu minciună, incompetenţă, petice şi improvizaţii. Avem nevoie de o REVOLUŢIE A BUNEI GUVERNĂRI. Viziunea noastră este să construim, în sfârşit, o Românie fără hoţie. Fără nepotisme şi fără privilegii pentru aleşi. Fără imunităţi şi fără pensii speciale. Fără atentate la păduri şi la mediul înconjurător. O Românie cu spitale în care să nu ne fie frică să intrăm, cu şcoli în care să se facă educaţie ca la carte şi cu o economie românească puternică!

USR PLUS e singura forţă politică capabilă să facă asta. Suntem cei care ne luptăm de ani de zile pentru o Românie cinstită. Suntem singurii care putem să curăţăm statul de corupţie – noi nu am fost complici la hoţiile din ultimii 30 de ani. Suntem o nouă generaţie de oameni politici. Competenţi şi cinstiţi. Am crescut pe picioarele noastre, am făcut şcoli pe bune, susţinuţi de părinţi care s-au sacrificat pentru noi. Suntem profesionişti respectaţi în domeniile în care activăm şi oferim mult din timpul nostru, voluntar, comunităţii sălăjene din care facem parte.

Alin Prunean este economist, antreprenor şi preşedinte al Fundaţiei Agapis, implicată de mai bine de 20 de ani în comunitate. Cosmin Cristian Viaşu este economist şi antreprenor local. Cosmina Cozma este inginer constructor, Marius Virgil Bob este jurist, Ştefan Boţa este licenţiat în ştiinţe politice, Gabriela Carmen Olar este profesor, Adrian Nistor este inginer biochimist, Mihai Tămaş este inginer IT, Liviu Fărcaş este economist,  Radu Marian este inginer zootehnist.

Suntem oamenii care nu au avut nevoie de politică pentru a sluji comunitatea. Am plantat mii de copaci, am ajutat sute de familii defavorizate, am creat proiecte de promovare a patrimoniului şi identităţii culturale locale, am donat sânge, am creat platforme online care să deschidă, gratuit, relaţia dintre micul producător local şi consumatorul sălăjean, am oferit accesul la educaţia clasică, prin diverse burse de studii, sau la cea online, prin câteva zeci de laptopuri şi tablete oferite copiilor din familii fără posibilităţi, încurajăm consumul de produs românesc şi economia locală, ne implicăm activ în acţiuni de ecologizare. Am făcut toate acesea cu un singur scop: viitorul copiilor noştri. Ai noştri, ai tuturor – ei, toţi, merită o Românie mai bună!

De ce îţi scriem azi? Pentru a te ruga să te gândeşti că nu „toţi sunt la fel” şi să ne dai şansa să îţi demonstrăm asta.

Pe 6 decembrie hai la vot!

Mai multe detalii despre programul USR PLUS găseşti pe www.usrplus.ro.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța USR PLUS”) și realizat de operatorul economic SC Sportul Sălăjean SRL,într-un tiraj de 1.000 exemplare. Cod unic de identificare: 11200021

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică