Connect with us

Actualitate

Măsuri noi în carantină. Centrele comerciale tip Mall, închise în weekend

O nouă măsură adoptată pentru următorele 14 zile va fi închiderea centrelor comerciale tip Mall în zilele de weekend şi sărbători legale


Este oficial. Municipiul Zalău şi oraşele Cehu Silvaniei şi Jibou vor fi în carantină şi în următoarele 14 zile, până la data de 3 decembrie. Ordinul a fost semnat de Raed Arafat.

Sunt prevăzute oarecum câteva măsuri de relaxare, iar saloanele de înfrumuseţare şi frizeriile se pot redeschide, în formula “un prestator – un beneficiar”.

Însă, o măsură nouă este faptul că centrele comerciale de tip mall vor fi închise în zilele de weekend şi sărbători legale.

“În zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul în centrele comerciale tip Mall în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi agenţi economici, cu excepţia operatorilor economici din domeniile comercializării de bunuri alimentare, farmacii, pet-shop-uri, curăţătorii”, se arată în ordinul de prelungire a măsurii carantinării la nivelul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate