Connect with us

Politică

VIDEO. PMP vrea reducerea numărului de parlamentari şi eliminarea pensiilor speciale

În cadrul unei conferinţe de presă, Ioana Constantin, alături de senatorul Cristian Lungu au făcut public dorinţa de a depune un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor să fie redus, iar pensiile speciale să fie eliminate, excepţie fiind cei care chiar au făcut câte ceva pentru ţară


Miercuri după amiază, la sediul PMP Sălaj a avut loc o conferinţă de presă la care au participat Ioana Constantin – secretarul general adjunct al PMP, Vasile Cristian Lungu – cel care deschide lista PMP Sălaj pentru Senat şi Teodor Peter – aflat pe poziţia a doua a PMP Sălaj pentru Senat.

Ioana Constantin a luat cuvântul şi a sesizat câteva probleme cu care se confruntă societatea în prezent şi a făcut publice priorităţile Partidului Mişcarea Populară, începând cu domeniul Sănătăţii, făcând precizare că sistemul sanitar de la noi “cedează”, la fel cum se întâmplă şi în alte state mai dezvoltate.

La nivel naţional, secretarul general adjunct al PMP a menţionat că acest colaps este din cauza politizării, referindu-se la toate decizile politice care s-au luat în sistemul de sănătate, inclusiv numirile de manageri sau directori de DSP-uri sau Spitale Judeţene.

PMP a depus un nou proiect de lege pentru o nouă lege a sănătăţii, iar Ioana Constantin a spus că PMP îşi propune şi proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, dar şi reducerea numărului de parlamentari.

Partidul Mişcarea Populară îşi doreşte şi suplimentarea finanţării poliţiştilor, astfel încât clanurile care pun stăpânire pe România să fie anihilate.

Întreaga conferinţă de presă o puteţi urmări mai jos.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică