Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău transferă de la o nou-promovată în Divizia A1!

Formația susținută de Consiliul Județean Sălaj ce evoluează în eșalonul secund a “repatriat” doi voleibalişti cu experienţă, care au mai jucat pentru gruparea condusă de Gabriel Terheş şi în anii trecuţi

După un an de pauză, Volei Club Zalău revine în Divizia A2 eşalon în care a activat patru sezoane la rând, din 2015 şi până în 2019. În stagiunea trecută a făcut pauză, din cauza faptului că a rămas fără finanţare, dar acum este din nou la startul Seriei Vest.

Pentru a face o figură frumoasă în noul campionat, Volei Club Zalău s-a organizat cât a putut de bine şi a transferat doi jucători de la CSU Braşov, formaţie nou-promovată în Divizia A1. Astfel, sub Meseş au revenit David Domokoş şi Cristian Zaha, doi zălăuani care au mai evoluat la gruparea condusă de Gabriel Terheş şi în anii trecuţi.

Volei Club a mai legitimat doi foşti juniori de la Zalău, Răzvan Sabău şi Sebastian Matiş şi îşi mai propune să aducă în lot cât mai mulţi juniori de la CSS Zalău şi Academia de Volei “Marius Lazăr, cu care va încheia protocoale de colaborare.

“Intenţia noastră este să luăm copii de la CSS Zalău şi de la Academia de Volei “Marius Lazăr”. Suntem în tratative cu cei de la CSS Zalău pentru a aduce 6 – 7 juniori, cu dublă legitimare, dar vrem să aducem şi doi juniori de la Academia de Volei Marius Lazăr. Ne bucurăm că i-am readus la echipă pe David Domokoş şi Cristian Zaha de la CSU Braşov şi am mai legitimat doi foşti juniori de la Zalău”, ne-a declarat Gabriel Terheş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A2