Connect with us

BOX

Aproape de medalii

Sala Sporturilor din Iaşi găzduieşte în cursul acestei săptămâni Cupa României la Box, categoria de vârstă seniori (masculin). Competiţia are ca scop depistarea sportivilor talentaţi,  în vederea promovării şi selecţionării lor în lotul naţional. Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Box, Cupa României se desfăşoară la 11 categorii de greutate: 48 kg, 51 kg, 54 kg, 57 kg, 60kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg, +91 kg, şi este organizată de către Asociaţia Judeţeană de Box Iaşi cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Iaşi.

 

La startul competiţiei s-au putut înscrie sportivii născuţi între anii 1976-1992, iar pe foile de concurs se regăsesc peste 85 de boxeri, printre care se regăsesc şi trei pugilişti de la CSM Zalău: Răzvan Andrei Buciuman (cat.57 kg), Vlad Iosip (cat.75 kg) şi Adrian Popuţea (cat.91 kg).

 

Primul sportiv care a urcat în ring a fost Adrian Popuţea. În primul său meci de la ediţia 2010 a Cupei României, elevul maestrului Ioan Dragoş a câştigat prin abandon în repriza a 2-a în faţa lui Constantin Marin Safciu din Târgovişte şi s-a calificat în faza semifinală a competiţiei unde urmează să încrucişeze mănuşile cu Constantin Berariu din Suceava. Ceilalţi doi pugilişti de la CSM Zalău au boxat pentru un loc în semifinale ieri, după închiderea ediţiei noastre. În limitele cat.57 kg, Vlad Iosip a boxat cu Ionuţ Stoica de la C.S.M. Brăila, sportiv antrenat de George Petrea, iar la cat.75 kg, Vlad Iosip la întâlnit pe Roşu Cătălin de la Motorul Arad, pugilist antrenat de Florian Barna.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX