Connect with us

FOTBAL

PERFORMANŢĂ: SCM Zalău, între cele 7 echipe din 100 care nu au pierdut de la startul Ligii a III-a!

Formaţia zălăuană excelează la capitolul formaţii neînvinse în acest campionat, în care activează 100 de echipe în cele 10 serii.  Alte şase grupări nu au pierdut în acest campionat, între care se află şi CSA Steaua Bucureşti 

În sezonul 2020 – 2021 al Ligii a III-a activează nu mai puţin de 100 de echipe, care au fost împărţite în 10 serii de câte 10 echipe. Deja turul de campionat s-a încheiat şi în weekend s-a disputat prima rundă din retur, însă în multe serii mai sunt de disputa jocuri restanţă, care s-au reprogramat  din cauza cazurilor de COVID-19 care au apărut la mai multe echipe.

La finalul primei părţi a campionatului, din cele 100 de formaţii, doar şapte nu au cunoscut gustul înfrângerii. Între acestea se află şi SCM Zalău, care conduce clasamentul Seriei a X-a.  În categoria formaţiilor neînvinse în turul de campionat se află CS Afumaţi, CSA Steaua Bucureşti, Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr, Şoimii Lipova, Crişul Chişineu-Criş şi SCM Zalău.

Dintre acestea, Viitorul Şelimbăr putea avea maxim de puncte în Seria a VII-a, dar în prima etapă a returului a remizat cu CSM Deva. Viitorul Şelimbăr a fost egalată în prelungiri, dar cu toate aceste a încheiat anul cu 11 puncte avans faţă de locul 2.

În Seria a X-a, SCM Zalău este sigură de locul 1 la finalul anului. Gruparea zălăuană are şase victorii şi trei remize, dar mai are de jucat restanţa cu CAO Oradea, programată pe 22 noiembrie.

Echipele neînvinse din Liga a III-a:

CS Afumaţi – Seria a III-a (9 victorii şi o remiză)

CSA Steaua Bucureşti – Seria a IV-a (8 victorii şi două remize)

Corona Braşov – Seria a V-a (8 victorii şi două remize)

Viitorul Şelimbăr – Seria a VII-a (9 victorii şi o remiză)

Şoimii Lipova – Seria a VIII-a (6 victorii şi patru remize)

Crişul Chişineu-Criş – Seria a VIII-a (7 victorii şi trei remize)

SCM Zalău – Seria a X-a (6 victorii şi trei remize)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL