Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

21.04.2014 - 23:48

România s-a calificat la Mondialul de tineret!

 România s-a calificat la Mondialul de tineret!

Între “tricolore” s-au aflat şi trei jucătoare de la HC Zalău

Cel puţin de deocamdată, handbalul românesc feminin se află pe un drum bun. Dacă echipa naţională de senioare se află în permanenţă la turneele finale de la Campionatul European şi Campionatul Mondial, şi tineretul şi junioarele se află pe aceleaşi coordonate.

Chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, echipa naţională de tineret s-a calificat la “mondialele” din Croaţia (29 iunie - 13 iulie). Astfel, în perioada 17 - 21 aprilie, România Under20 a participat la turneul de calificare din Islanda, alături de Islanda, Slovenia şi Ucraina.

Reprezentativa condusă de Popa Sevişteanu şi Cristian Preda a câştigat toate meciurile, terminând grupa pe locul 1, iar un aport important l-au avut cele trei jucătoare de la HC Zalău, este vorba despre portarul Ana Maria Inculeţ, Maria Constantinescu şi Eliza Cicic! Vom reveni!


Rezultatele României în Islanda:

România - Slovenia 31-29

România - Islanda 25-21

România - Ucraina 28 - 25

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1216

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

ani onyejekwe - 23.04.2014 - 16:19

FELICITARI!!! SUCCES!!! HAI ROMANIA!!!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter