Connect with us

Actualitate

Sergiu Panie, director la OCPI

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj a revenit în fotoliul de director la Cadastru, acolo unde a mai lucrat tot în aceeași funcție, în perioada 2012 – 2016

După ce şi-a încheiat mandatul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, social-democratul Sergiu Panie nu a făcut prea mare pauză. Astfel, pe data de 30 octombrie, preşedintele executiv al PSD Sălaj a revenit în fotoliul de director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Sălaj.

Acest post a mai fost ocupat de Sergiu Panie în perioada 2012 – 2016. Altfel spus, social-democratul a preluat din nou atribuţiile postului de director, care fusese suspendat pe perioada în care el a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

Vechiul şi noul director al OCPI Sălaj şi-a reluat activităţile cu optimism, cu încredere şi cu entuaziasm. Gabriel Bolog, fostul director, şi-a preluat locul de consilier în cadrul OCPI – Biroul Şimleu Silvaniei.

„Principalul obiectiv în calitate de director este să continuăm ceea ce am şi început, privind înregistrarea sistematică a proprietăţilor din judeţul Sălaj şi aceste lucrări vor continua într-un ritm mai alert, inclusiv şi pe finanţare europeană în care avem mai multe UAT-uri şi sperăm din tot sufletul să le putem demara şi lucrările respective să fie achiziţionate prin licitaţie făcută de agenţia de cadastru. Celălalt obiectiv este buna funcţionare a tuturor activităţilor oficiului de cadastru şi în principiu înscrierea proprietăţilor în cartea funciară şi rezolvarea problemelor de publicitate imobiliară din punct de vedere tehnic şi juridic”, a declarat Sergiu Panie pentru Ştirile din Sălaj.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Știrile din Sălaj de miercrui, 16 noiembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate