Connect with us

Politică

Alianța USR PLUS Sălaj mizează pe o strategie electorală ieșită din tiparele clasice

Alianța USR PLUS Sălaj mizează, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pe o strategie electorală ieșită din tiparele clasice.

Astfel, toți cei 10 candidați de pe listele pentru Camera Deputaților și Senat au marcat startul campaniei electorale prin intermediul primului miting digital din România, apoi, spre seară, au lansat o campanie metaforă, inedită:  „Dragă Moș Nicolae…”

“Este o campanie out of the box, prin intermediul căreia îi îndemnăm pe toți sălăjenii să ne scrie ce își doresc pentru România, după 30 de ani în care nu am primit decât bote în ghetuțe. Și până și pe acelea ni le-au furat, cu ghete cu tot, cei pe care i-am ales și reales să ne reprezinte”, Cosmin Cristian Viașu, candidat al Alianței USR PLUS Sălaj pentru Senat.

“Este o campanie cu un mesaj profund, despre o Românie așa cum ne-o dorim fiecare. O Românie fără hoție, fără pensii speciale, fără defrișări ilegale, cu alegeri în două tururi, cu 300 de parlamentari, cu spitale de care să nu ne mai fie frică și cu școli pregătite să facă educație ca la carte. Și despre faptul că pe 6 decembrie această Românie poate deveni posibilă”.

Alin Prunean, candidat al Alianței USR PLUS Sălaj la Camera Deputaților.

Dată fiind criza sanitară, carantina din majoritatea zonelor urbane din Sălaj și grija pentru sănătatea sălăjenilor, campania electorală a Alianței USR PLUS Sălaj s-a mutat în această perioadă în  zona online. 

Candidații au pregătit, pe lângă aceste campanii out of the box și o serie de dezbateri live, cu participare publică, pe teme de importanță majoră pentru întreaga comunitate sălăjeană, dar și prezentarea detaliată a celor 40 de angajamente USR PLUS pentru o Revoluție a Bunei Guvernări și pentru o Românie fără hoție

Puteți citi mai mult pe www.usrplus.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Politică