Connect with us

BOX

Margareta Hidigan, campioană naţională la box: “Îmi propun să câştig titlul naţional în fiecare an”

Şimleuanca a devenit campioană naţională la box, câştigând medalia de aur la categoria de vârstă junioare, la 54 de kg. Spritiul său de învingătoare, munca şi determinarea au făcut-o să-şi câştige partidele înainte de limită


Margareta Hidigan (n. 14.07.2005) este campioană naţională şi în 2018 la categoria de vârstă cadeţi, dar şi câştigătoare a Cupei României din 2019. 

Sportiva a început să practice acest sport la insistenţele unor colegi şi în continuare îşi propune să câştige titlul naţional în fiecare an.

“La început nu prea am vrut să fac box, dar datorită unor foşti colegi de clasă am ajuns să practic acest sport şi le mulţumesc enorm pe această cale. Încă de la primul antrenament am văzut că maestru crede în mine şi ştia că pot să merg pe un drum bun, aşa că am continuat să vin la antrenamente şi uite aşa am ajuns la această performanţă. Pentru mine, acest rezultat înseamnă multă muncă, mult antrenament, multă dorinţă şi voinţă. Fiecare minut din antrenament te duce cu un pas în faţă către performanţă. Boxul nu este un sport uşor şi nu este pentru oricine. Cine are dorinţa de a practica şi cine se dăruieşte acestui sport, îşi îndeplineşte toate dorinţele. Fiecare fată sau băiat poate să facă box, dar dacă nu are voinţă şi nu se dăruieşte, nu ajunge la performanţe. În continuare, eu îmi doresc să câştig în fiecare an titlul naţional şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi pe cel european. Îmi propun să-l fac mândru pe maestru şi de fiecare dată când ies din ring, să mă pupe pe frunte şi să-mi spună <bravo, încă un titlu>. Îi mulţumesc şi domnului Domiţian Paşca de la Silpax Intermedia pentru susţinere”, ne-a declarat Margareta Hidigan, pentru Sportul Sălăjean.

În prezent, antrenorii clubului CSM Zalău se ocupă de formalităţile pentru înscrierea Margaretei Hidigan la Campionatul European  de junioare.

Competiţia se va desfăşura la Sofia, Bulgaria, în perioada 23 noiembrie – 3 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in BOX