Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar revine la forma din trecut: A marcat al treilea gol în două etape şi devine golgheter la UTA!

După ce în meciul cu FC Botoşani a reuşit două goluri şi un assist, sălăjeanul a ieşit în evidenţă şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, când a marcat un nou gol pentru UTA. De data aceasta nu şi-a putut ajuta foarte mult echipa, deoarece UTA a pierdut cu 1 – 3 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş


După ce în meciul cu FC Botoşani a reuşit două goluri şi un assist, sălăjeanul a ieşit în evidenţă şi în meciul cu Gaz Metan Mediaş, când a marcat un nou gol pentru UTA.

De data aceasta nu şi-a putut ajuta foarte mult echipa, deoarece UTA a pierdut cu 1 – 3 pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş Ionuţ Costinaş Pe când juca la “U” Cluj, Petrolul, ASA Tg. Mureş sau Viitorul Constanţa, Vlad Morar era un jucător de bază în primul eşalon din România.

A plecat în 2017 în Grecia, la Panetolikos unde de altfel a avut momente bune, însă la revenirea în Liga 1 nu şi-a mai găsit cadenţa.

Astfel, la FC Voluntari a apucat să joace doar în opt meciuri, fără să înscrie niciun gol, fiind doar protagonistul unor mari ratări. Sălăjeanul s-a transferat în vară, la UTA Arad, unde de altfel şi-a intrat mai greu în ritm. Morar a ratat o ocazie imensă chiar în meciul cu FC Voluntari, din etapa a II-a, dar începând de la partida cu Chinida, a  dat semne de revenire.

Cel mai reuşit meci al său a fost la FC Botoşani, din urmă cu două etape, când a marcat o “dublă” pentru UTA, dar a mai bifat  şi un assist. A fost cel mai bun om de pe teren, fiind inclus şi în echipa etapei.

O rundă mai târziu, Laszlo Balint l-a titularizat din nou pe Vlad Morar, în meciul de cu Gaz Metan Mediaş, partidă în care sălăjeanul a ieşit din nou în evidenţă.

A marcat golul de 1 – 2, cu un şut de la marginea careului şi a ajuns la trei goluri marcate pentru UTA.Vlad Morar a fost pe teren până în minutul 87, când a fost schimbat şi a mai avut câteva situaţii de a marca.

Golul său din partida de luni nu a ajutat-o foarte mult pe UTA, care a pierdut cu 1 – 3 şi după 10 etape se află pe locul 7.

“Sunt conştient că nu mi-am ajutat prea mult echipa în primele etape, am uitat greu şi acea ratare din etapa a doua, după care am avut parte şi de o accidentare. Într-adevăr, am avut ceva probleme la Voluntari, nici la UTA nu începusem foarte bine, dar antrenorul şi băieţii au avut încredere în mine şi, încetul cu încetul, încep să reintru în forma pe care am avut-o în Grecia”, a spus Vlad Morar, după meciul de la FC Botoşani.

Cu trei goluri marcate, Vlad Morar devine cel mai bun marcator de la UTA.

Sursa foto: uta-arad.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL