Connect with us

FOTBAL

Vlad Morar şi-a lăsat echipa la greu, în semifinala cu Astra

Zălăuanul a încasat două galbene în nici 3 minute şi a lăsat Petrolul în 10 oameni pe final de meci

 

Revenit după o accidentare, Vlad Morar a început să inspire încredere antrenorului Răzvan Lucescu, iar după ce a fost folosit în partida de campionat cu Gaz Metan Mediaş, zălăuanul a fost aruncat în luptă şi în meciul retur al semifinalei cu Astra. De data aceasta, sălăjeanul a comis-o şi şi-a lăsat echipa la greu, pe final de meci. Intrat în minutul 81, la scorul de 1 – 1, jucătorul nu a apucat să joace decât 5 minute, fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene primite în decurs de 3 minute. La primul cartonaş, Morar a întârziat reluarea jocului, iar după alte 3 minute a avut o intrare cu talpa asupra lui Enache şi a fost eliminat în minutul 85 de către centralul Cristian Balaj.

Astra a profitat din plin de avantajul numeric şi pe final de meci a fost în atac, iar Papp a marcat golul calificării în finală, în prelungiri, după o presupusă poziţie de ofsaid.

Drept urmare, echipa sălăjeanului Vlad Morar a ratat şansa de ajunge pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al Cupei României.

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Ion Vlas

    17 April 2014 at 12:59

    in asa cayuri le mai spunem “Tradatori”

  2. zoom

    17 April 2014 at 23:17

    Morar a ajuns la Petrolul fiindca parintii lui au bani.Au contribuit cu sume importante doar ca sa ajunga odrasla lor in fotbalul mare.Cand colo,Vlad se dovedeste a fi un cocalar si o beizadea,atat.Ca sportiv e nul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL