Connect with us

DIVERSE

Lacăt şi pe teqball. Campionatul judeţean s-a suspendat!

Ca urmare a faptului că municipiul Zalău a intrat în carantină, toate activităţile şi competiţiile sportive sunt interzise, astfel că şi Campionatul Judeţean de teqball a luat o pauză, cel puţin până săptămâna viitoare

În lipsa competiţiilor de minifotbal, care nu se mai pot juca din luna martie, de când a izbucnit pandemia de coronavirus, teqball-ul a captat atenţia iubitorilor de mişcare.

Acest sport a început să fie practicat din această vară şi la Baza Sportivă Onix, unde s-au organizat mai multe competiţii, dar s-a dat startul şi unui campionat judeţean, în care activează deja nu mai puţin de 9 echipe.

Tot la două săptămâni urma să se joace o etapă, iar la finalul săptămânii trecute era programată runda a VII-a.

Din cauza situaţiei epidemiologice, care este la nivelul Zalăului, şi această competiţie s-a suspendat, cel puţin până săptămâna viitoare.

Municipiul Zalău a intrat oficial în carantină cel puţin până pe 19 noiembrie, perioadă în care sunt interzise  toate activităţile şi competiţiile sportive colective care se desfăşoară în spaţii închise sau deschise.

Excepţie fac competiţiile profesioniste care sunt organizate de federaţiile de profil, care continuă şi în Zalău, dar cu respectarea protocolului medical aflat în vigoare. Este vorba de meciurile de fotbal disputate de SCM Zalău sau de meciurile din primul turneul al Diviziei A1 de volei masculin.

După şase etape, în clasamentul general al campionatului judeţean de teqball, Magic Delivery se află pe primul loc, cu un avans de 8 puncte faţă de TDI, echipa de pe locul 2.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE