Connect with us

Actualitate

VEȘTI BUNE. Piețele agroalimentare din Sălaj rămân DESCHISE!

În urma unei inventarieri a celor 18 piețe de pe raza județului Sălaj, autoritățile au găsit soluții pentru ca toate să își poată desfășura activitatea, chiar și cele din spațiile închise, pentru care să vor găsi spații deschise, astfel încât producătorii, comercianții și cumpărătorii nu aibă de suferit

Cancelaria prefectului județului Sălaj a efectuat duminică, 08.11.2020, inventarierea tuturor UAT- urilor, în vederea identificării principalelor piețe agroalimentare de pe raza județului.

În total, funcționează 18 astfel de piețe, majoritatea în spații deschise. Autoritățile locale au găsit soluții, ca activitatea piețelor interioare, să se poată desfășura în spații deschise, astfel încât, să nu aibă de suferit nici producătorii/ comercianții și nici cumpărătorii.

De asemenea, în organizarea noilor piețe în zone publice deschise, Marcel Virgil Țurcaș – prefectul județului Sălaj – a solicitat a se avea în vedere, ca în cadrul acestora, să se desfășoare numai comerțul cu produse agroalimentare, iar în algoritmul de alocare a spațiilor, prioritari vor fi producătorii agricoli autohtoni atestați în condițiile legii.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate