Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după turneul de la Sfântu Gheorghe: “Ne-am depăşit targetul”

Chiar dacă a câştigat doar un singur meci, HC Zalău se declară mulţumită, în condiţiile în care a întâlnit la Sf. Gheorghe doar echipe cu pretenţii la cupele europene. Prin cele 3 puncte obţinute cu Dunărea Brăila, antrenorul susţine că echipa sa şi-a depăşit condiţia


În doar şase zile, HC Zalău a susţinut patru jocuri la turneul de la Sfântu Gheorghe, unde a întâlnit adversari redutabili din Liga Naţională. Practic, în cele patru runde, formaţia sălăjeană s-a duelat cu echipe ce au pretenţii la calificarea în cupele europene, astfel că şansele lui HC Zalău erau extrem de mici de a obţine punct sau puncte.

Asta mai ales după ce echipa lui Tadici venea după o perioadă grea, fiind nevoită să stea în carantină 14 zile, după ce 10 jucătoare au avut COVID-19, la fel şi antrenorii.

Până la urmă, HC Zalău s-a întors cu 3 puncte de la Sf. Gheorghe, pe care le-a obţinut graţie victoriei dramatice cu HC Dunărea Brăila.

După primele patru jocuri, antrenorul a remarcat şi câteva jucătoare care au ieşit în evidenţă. “Paula Teodorescu a apărat foarte bine în meciul cu Dunărea Brăila. Dindiligan a ieşit în evidenţă, în mod special în acel joc, la fel şi Severin, care s-a luptat mult. Parţial m-au mulţumit în apărare Irina Ivan şi Sabrina Lazea”, a mai spus Tadici.

“Ne-am depăşit targetul. Nimeni nu credea că noi vom reuşi o victorie la acest turneu. În acel meci cu Dunărea Brăila a fost un consum mare de energie, după ce cu o zi înainte am jucat cu Gloria Bistriţa. Şi în acel meci, aproximativ 40 de minute am stat bine şi am fost în joc, până au intervenit vreo 5 decizii de arbitraj, pe care eu nu le-am înţeles. Sunt jocuri imprevizibile la aceste turnee, după aşa multă pauză. Nu ai avantajul terenului propriu şi susţinerea spectatorilor”.

Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL