Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după înfrângerea la scor cu Măgura Cisnădie. “Consider că am pierdut la 6 – 8 goluri diferenţă, nu la 15. S-a fluierat ca la CFR, doar într-o direcţie”

Antrenorul Zalăului susţine că arbitrajul a fost cauza pentru care HC Zalău a pierdut la 15 goluri diferenţă ultimul meci din turneul de la Sf. Gheorghe. Tehnicianul nu contestă victoria celor de la Cisnădie, dar spune că rezultatul normal era la o diferenţă de 6 – 8 goluri, dacă cei doi arbitri ar fi “fluierat” corect

În ultimul joc al turneului de la Sfântu Gheorghe, cu Măgura Cisnădie, HC Zalău a suferit o înfrângere dură, la 15 goluri diferenţă.
Formaţia sălăjeană a avut în faţă un adversar redutabil, căruia i-a făcut faţă doar în primul sfert de oră, după care echilibrul s-a rupt. A fost 18 – 12 la pauză pentru sibience, ca în final, Măgura să câştige cu 39 – 24.

Asta după ce în repriza secundă, HC Zalău a căzut fizic, dar au mai intervenit şi deciziile de arbitraj. Nu mai puţin de cinci eliminări de 2 minute s-au dictat împotriva Zalăului, iar Gheorghe Tadici susţine că arbitrajul a fost cauza pentru care echipa sa a pierdut la o aşa mare diferenţă de scor.

Tadici, nervos pe deciziile arbitrilor şi la meciul cu Măgura Cisnădie, din ianuarie, ce a avut loc la Zalău

Antrenorul nu caută scuze pentru echipa sa şi s-a arătat supărat pe faptul că în acest joc, Zalăul a încasat 39 de goluri, dar mai ales pe prestaţia portarilor, care au parat foarte puţine mingi.

“Măgura Cisnădie a avut mereu în teren 4 – 5 jucătoare străine, multe dintre ele de naţională. În poartă, au avut-o pe experimentata Voicu, care a cochetat şi cu echipa naţională, în timp ce noi am mers şi am pus în faţa şapte jucătoare, care au avut coronavirus. Mai mult decât atât, înaintea turneului am făcut şase antrenamente. Să stai 14 zile în carantină, să nu te antrenezi şi apoi să mergi să joci la un astfel de turneu cu patru jocuri este foarte greu. Sunt foate supărat pe numărul mare de goluri pe care l-am primit, însă efectiv jucătoarele parcă alergau prin nisip la repliere. Nici portarii nu ne-au ajutat şi au parat doar trei mingi într-un joc. Atâta timp cât un portar nu îţi parează 12 minigi într-un meci, nu ai cum să câştigi. Efectiv, fetele au fost sleite de puteri dar a mai intervenit şi arbitrajul. Acel cuplu a arbitrat Măgura Cisnădie şi cu meci înainte şi acest lucru spune foarte multe.Eu consider că am pierdut la şase, până în 8 goluri diferenţă.Acesta ar fi fost rezultatul normal. Mă deranjează numărul mare de goluri primite şi faptul că s-a fluierat ca la CFR, într-o singură direcţie”, susţine Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL