Connect with us

Fără categorie

Antrenorul Sorin Pop deplânge lipsa jocurilor amicale. “Va fi o problemă pentru SCM Zalău”

Tehnicianul vede un minus pentru echipa sa, lipsa jocurilor amicale, mai ales că SCM Zalău este o echipă nouă, care a început de la zero formarea lotului

După mai bine de 7 luni fără volei, Divizia A1 stă să înceapă săptămâna viitoare, însă sub o formă diferită, renunţându-se la  etapele săptămânale, în favoarea turneelor. La startul sezonului 2020 – 2021, Zalăul are echipă tot în Divizia A1, este vorba de SCM, care şi-a început proiectul de la zero.

Au fost aduşi 12 jucători, dintre care şase străini şi restul români, cu care se speră la o clasare în prima jumătate a clasamentului, dar cele mai optimiste persoane din conducere speră  chiar la o calificare în cupele europene. Drumul este lung, iar înainte de startul campionatului, antrenorul Sorin Pop spune că echipa sa are un mare dezavantaj: lipsa jocurilor amicale. 

“Băieţii sunt motivaţi şi aşteptăm să înceapă campionatul, însă problema cea mai mare este că nu avem meciuri amicale jucate. Va fi un minus pentru toată lumea, dar mai ales pentru noi, care suntem o echipă nouă, cu jucători de peste tot. Vom avea de suferit la omogenizare, dar sperăm să reglăm lucrurile din mers.   Avem tot lotul de câteva săptămânii şi amânarea campionatului ne-a prins bine că am mai putut lucra cu toţi jucătorii”, ne-a declarat Sorin Pop.

Săptămâna viitoare, la primul turneu al Diviziei A1, SCM Zalău joacă acasă cu Unirea Dej şi Arcada Galaţi. Sunt două echipe cu pretenţii, fiind vorba de campioana României şi o grupare ce în campiontul trecut a fost în play-off.

“Poate era mai bine să jucăm cu echipe mai slabe în primul turneu, până ne acomodăm, dar dacă aşa s-a tras la sorţi nu avem ce face. Până la urmă,   cu  toate echipele trebuie să jucăm. Trebuie să intrăm cu dreptul în competiţie şi să obţinem rezultate pozitive. Sperăm să fim sănătoşi şi să nu avem probleme cu acest virus, care este mai periculos decât orice adversar”, a mai spus tehnicianul Zalăului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Fără categorie