Connect with us

Politică

Doctorul Florian Neaga – candidatul cu care PSD Sălaj poate da lovitura

Partidele stabilesc în aceste zile candidaţii la alegerile parlamentare, iar PSD poate da lovitura dacă se hotărăşte să-l propună sălăjenilor pe renumitul medic Florian Neaga pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor.

Indiferent de ce partid vorbim, pe scena politică sălăjeană sunt puţine nume de personalităţi de mare încredere, iar candidatura lui Florian Neaga s-ar distinge net între toate celelalte.

Medicul Florian Neaga este foarte popular în rândul sălăjenilor nu doar pentru performanţele sale medicale, dar şi pentru calităţile lui intelectuale şi de caracter. Pe scurt, când sălăjenii vorbesc de medicină de vârf în Sălaj pomenesc de doctorul Neaga, iar când vorbesc de oameni de calitate pomenesc iar de doctorul Neaga.

Ar fi de departe cea mai înţeleaptă alegere pe care PSD Sălaj a făcut-o. Primul argument este desigur acela că sălăjenii merită să fie reprezentaţi la vârful politicii de cineva cu aplecare pentru interesele lor. Iar pentru PSD Sălaj, numele lui Neaga în capul listei la parlamentare se transformă într-un avantaj uriaş în aceste alegeri. Votul politic, adică votul dat pentru un partid sau altul, este caracteristic alegerilor parlamentare, iar localele tocmai au arătat că un astfel de vot dezavantajează PSD Sălaj. Candidatura lui Florian Neaga ar reuşi să minimalizeze votul politic şi să-i atragă pe alegători, oferind un mare avantaj formaţiunii conduse în Sălaj de Ionel Ciunt.

În prima parte a anului, PSD Sălaj a făcut o schimbare ce devenise obligatoire. A făcut un pas mare prin preluarea conducerii organizaţiei de către primarul Zalăului. Iar Ionel Ciunt a reuşit să treacă PSD Sălaj cu un scor bun prin locale.

A câştigat detaşat Zalăul, graţie reuşitelor în dezvoltarea oraşului, unde a lucrat eficient alături de viceprimarul Teodor Bălăjel în primul mandat. A ajutat enorm PSD Sălaj şi victoria categorică a primarului Dan Ghiurco la Jibou, unde, de asemenea, dezvoltarea oraşului a ţinut electoratul alături de PSD.

Trimiterea în Parlament a medicului Florian Neaga s-ar înscrie perfect în acest trend al PSD Sălaj de reînrădăcinare în preferinţele sălăjenilor. Florian Neaga, medic primar ortopedie – traumatologie, activează din 1999 la Spitalul Judeţean, căruia i-a adus un mare plus prin performanţele în practica sa, fiind specializat şi în chirurgie artroscopică. Este originar din Bobota şi are 53 de ani.

Despre obiectivele pe care şi le-a stabilit ca parlamentar, spune că priveşte cu maximă responsabilitate interesele judeţului şi ale sălăjenilor în dezvoltarea de noi proiecte de infrastructură, a industriei, agriculturii şi serviciilor.

Bineînţeles, dezvoltarea sistemului medical este una din priorităţi. Are pregătite soluţii pentru creşterea nivelului calităţii serviciilor medicale şi sporirea accesului pacienţilor la aceste servicii.

Un interes deosebit îl are pentru informatizarea şi digitalizarea sistemului medical, dezvoltarea telemedicinei. Dar şi pentru dezvoltarea aspectelor juridice care susţin o medicină modernă eficientă.              

     (P.)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică