Connect with us

HANDBAL

Dindiligan şi Severin au strălucit în prima victorie a Zalăului în Liga Florilor

Alexandra Dindiligan a avut o evoluţie perfectă, marcând 12 goluri din tot atâtea aruncări, în timp ce Alexandra Severin a marcat 7 goluri, ultimul gol fiind cel care a adus prima victorie a celor de la HC Zalău în noul sezon


HC Zalău a avut parte de un debut nefast la turneul de la Sfântu Gheorghe şi a cedat în primul joc împotriva Gloriei Bistriţa, meci contând pentru etapa a II-a din Liga Florilor. Zălăuancele au pierdut la “masa verde” şi jocul din prima etapă cu Minaur Baia Mare, astfel că fetele lui Tadici sperau la un prim succes în meciul cu Dunărea Brăila.

Disputa a avut loc astăzi, iar cele două echipe au oferit un meci pe cinste ce s-a decis la ultima aruncare.

Începutul de meci a aparţinut brăilencele care au avut un avantaj constant, chiar şi la două goluri diferenţă. Însă, Alexandra Dindiligan a fost într-o formă de zile mari şi fiecare aruncare a sa se transformat în gol.

Astfel, până la pauză, HC Zalău a reuşit să revină pe tabelă şi chiar să preia avantajul. După trei goluri consecutive ale lui Dindiligan, HC Zalău a egalat la 8, după care a preluat conducerea, graţie golului înscris de Mouna Jlezi.

Mouna, Dindiligan şi Severin şi-au continuat recitalul şi au majorat diferenţa de pe tabelă, la pauză, scorul fiind 14 – 12 în favoarea Zalăului.

În partea secundă, Dindiligan a fost de neoprit şi nici nu a început bine repriza a doua şi Alexandra a punctat rapid de două ori. Însă, treptat, Dunărea Brăila a reintrat în joc şi a preluat din nou conducerea, după golurile marcate de Marina Dmitrovic şi Aneta Udriştioiu, scor 19 – 20 sau 21 – 22.

Irina Ivan a egalat la 22, iar Sabrina Lazea a readus Zalăul în avantaj. Finalul a fost unul nebun, iar în minutul 59, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 26 – 26.

Însă, la ultima aruncare, Alexandra Severin a reuşit să înscrie golul care avea să aducă prima victorie a Zalăului în noul sezon din Liga Florilor.

În acest joc, Alexandra Dindiligan a fost perfectă, fiind cea mai bună marcatoare cu 12 goluri din tot atâtea aruncări. Alexandra Severin a marcat şapte goluri.

Sursa foto: facebook Handbal Feminin

HC Zalău – HC Dunărea Brăila 27 – 26 (14 – 12)

HC Zalău: Raluca Kelemen, Paula Teodorescu, Adina Sabău – Alexandra Dindiligan (12 goluri), Alexandra Severin (7), Mouna Jlezi (3), Cristina Mitrache (2), Irina Ivan (1), Andreea Mihart (1), Sabrina Lazea (1), Diana Nichitean, Bianca Berbece, Amalia Coman, Gabriela Vrabie, Larisa Şerban, Tatyana Prycop şi Teodora Popescu. Antrenor: Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL