Connect with us

FOTBAL

Paul Nistor – jucător Minaur Baia Mare: „Ne vor aştepta cu topoare la Şimleu Silvaniei”


Mijlocaşul echipei maramureşene a deschis scorul în meciul cu SCM Zalău şi îşi propune să înscrie şi cu echipa de sub Măgura, pentru a-şi ajuta echipa să se menţină în vârful clasamentului


Minaur Baia Mare a început perfect jocul de la Zalău, iar tânărul Paul Nistor a deschis scorul în minutul 10.

Mijlocaşul a avut o prestaţie bună pe Stadionul Municipal şi şi-a ajutat echipa să obţină un punct în derby-ul cu SCM.

Pentru tânărul mijlocaş împrumutat de CFR Cluj la Minaur a fost al doilea gol stagional, după cel reuşit împotriva celor de la CAO Oradea.

„A fost un meci foarte strâns, împotriva unei echipe foarte bune. Sperăm că pe viitor să nu mai facem atâtea greşeli în defensivă şi să fim acolo sus, în fruntea clasamentului. Zalăul are o echipă foarte bună cu foarte mulţi jucători cu experienţă şi speram ca în retur să facem o figură frumoasă şi să-i învingem. Sper să marchez cât mai mult de la meci la meci şi să-mi ajut echipa să fim acolo sus”, ne-a declarat Paul Nistor.

Pentru Minaur Baia Mare urmează jocul de la Şimleu Silvaniei, acolo unde Paul Nistor îşi doreşte să înscrie din nou şi să-şi ajute echipa să obţină cele trei puncte. Totodată, tânărul mijlocaş în vârstă de 19 ani consideră că pe băimărenii îi aşteaptă un joc greu, dar şi dur la Şimleu.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu şi la Şimleu Silvaniei, pentru că ne vor aştepta cu topoare”, a mai spus tânărul mijlocaş.

Meciul dintre Sportul Şimleu şi Minaur Baia Mare va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL