Connect with us

Actualitate

Gabriel Mureşan a depus jurământul şi a intrat oficial în al patrulea mandat

Primar al comunei Zimbor încă din anul 2008, liberalul a câştigat detaşat al patrulea mandat, iar la începutul acestei săptămâni a depus jurământul de credinţă în prezenţa prefectului judeţului Sălaj


La alegerile locale din 27 septembrie, Gabriel Mureşan a reuşit să câştige categoric un nou mandat de primar al comunei Zimbor. Proiectele realizate în mandatele anterioare au oferit încrederea cetăţenilor că este omul potrivit pentru a se ocupa în continuare de destinele comunei.

Liberarul a obţinut peste 80 % din voturile cetăţenilor, astfel că nu a avut emoţii în lupta pentru un nou mandat. Primar al comunei Zimbor încă din anul 2008, Gabriel Mureşan a intrat oficial în al patrulea mandat, asta după ce la începutul acestei săptămâni a depus jurământul.

Evenimentul a avut loc luni, la amiază, în prezenţa prefectului judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, dar şi a candidatului PNL la Senat, Bogdan Ilea şi Alexandru Tamba, noul şef de cabinet al prefectului judeţului Sălaj. Gabriel Mureşan a depus jurământul de credinţă cu un singur scop, acela de a lupta în noul mandat pentru binele comunităţii, de a obţine finanţare pentru dezvoltarea comunei, astfel încât cetăţenii să se bucure de cele mai bune condiţii de trai.

În cadrul evenimentului de luni, au depus jurământul şi şapte consilieri locali. Este vorba despre Adrian Ioan Florea (Zimbor, PNL), Elena Podar (Zimbor, PNL), Lazar Volinaş Marius (Sâncraiu Almaşului, PNL), Gabriela Molnar (Sutor, PNL), Vasile Sânpetrean (Chendremal, PNL), Ucu Nădăşan (Sâncraiu Almaşului, PSD) şi Cristian Vasile Nicuşor (Dolu, PSD).

Până în prezent, alţi doi consilieri nu au primit validarea. Este vorba despre Petru Benţia (Zimbor, PNL) şi Alin Brie (Sâncraiu Almaşului, PMP). După validarea completă a consilierilor locali, la Zimbor urmează să aibă o şedinţă de Consiliu Local în care se va stabili şi noul viceprimar, care de fapt, o să fie vechiul “vice”.

Astfel, Gabriel Mureşan îşi doreşte continuitate, şi cum Partidul Naţional Liberal are majoritate în consiliu, noul viceprimar va fi Adrian Florea, cel care a ocupat această funcţie şi în mandatul precedent. În prezent, în comuna Zimbor se derulează şase proiecte, dintre care autorităţile locale speră ca cinci să fie finalizate anul acesta.

Proiectele aflate în derulare sunt Amenajare exterioară şi dotare Grădiniţa Zimbor, Amenajare exterioară şi dotare Şcoala Gimnazială Zimbor, Construire dispensar medical în Zimbor, Modernizare străzi şi drum comunal DC 58 şi reabilitare poduri, Modernizare DC58 Zimbor, Dolu - Sâncraiu Almaşului şi străzi şi Construire capelă mortuară.

“Am intrat într-un nou mandat şi ţin să le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi echipa mea de la PNL şi la fel şi celorlalţi. Voi fi primar pentru toată lumea, indiferent de opţiunea lor la alegerile locale şi voi lupta în continuare pentru a obţine finanţare pentru proiecte ce vizează dezvoltarea comunităţii noastre. Prioritare sunt proiectele de apă, canalizare şi gaz, precum şi străzile din satele Chendremal şi Sutor”.

Gabriel Mureşan – primarul comunei Zimbor


Componenţa Consiliului Local Zimbor:

– Adrian Ioan Florea (Zimbor) – PNL

– Elena Podar (Zimbor) – PNL

– Petru Benţia (Zimbor) - PNL - aşteaptă validarea

– Volinaş Marius Lazăr  (Sâncraiu Almaşului) - PNL

– Gabriela Molnar (Sutor) - PNL

– Vasile Sânpetrean (Chendremal) – PNL

– Ucu Nădăşan (Sâncraiu Almaşului) - PSD

– Cristian Vasile Nicuşor (Dolu) – PSD

– Alin Brie (Sâncraiu Almaşului) – PMP – aşteaptă validarea


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Actualitate