Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, misiune grea în turneul de la Sf. Gheorghe

De joi şi până marţi, gruparea de sub Meseş va fi prezentă la al doilea  turneu din Liga Naţională, unde le va întâlni pe Gloria Bistriţa, Dunărea Brăila, CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie


După ce a ratat meciul cu Minaur Baia Mare, din primul turneu al Ligii Naţionale, HC Zalău este gata să debuteze la al doilea turneu, unul care programează nu mai puţin de patru etape.

Fetele de la HC Zalău au fost negative la testarea de săptămâna trecută şi şi-au reluat pregătirile după o pauză de 14 zile, însă înaintea turneului de la Sf. Gheorghe, potrivit regulamentului FRH, toate echipele au trebuit să se testeze din nou.

HC Zalău a efectuat testarea în cursul zilei de marţi, iar rezultatele le va afla azi, după care va face deplasarea la Sfântu Gheorghe.

Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici va avea însă o misiune grea, având în vedere că va întâlni echipe cu pretenţii dincampionat.  Primul joc va fi joi, de la ora 16.30, cu Gloria Bistriţa, o grupare ce în ultimele campionate s-a bătut la podium.

Vineri, tot de la ora 16.30, are loc duelul cu Dunărea Brăila, o reprezentantă a României în cupele europene, care şi-a format un lot valoros în aceast vară şi aspiră la un loc de cupă europeană.

CSM Bucureşti, cel mai dificil adversar pentru HC Zalău

După ce joi va juca juca cu Gloria Bistriţa, iar vineri cu Dunărea Brăila, va urma o zi de pauză, turneul urmând să se reia duminică, cu meciurile etapei a IV-a. În această rundă, HC Zalău va avea de înfruntat şi cel mai dificil adversar, este vorba de CSM Bucureşti, formaţie care are un parcurs bun în grupele Ligii Campionilor. Luni va fi din nou pauză, urmând ca turneul de la Sf. Gheorghe să se încheie marţi, când HC Zalău va întâlni pe Măgura Cisnădie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL