Connect with us

Actualitate

Alcoolemie record. Un tânăr a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 1,21 mg/l şi a REFUZAT recoltarea de probe biologice

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost depistat în trafic de către poliţiştii din Ileanda, având o alcoolemie uriaşă. Mai mult, tânărul a refuzat să fie condus la Centrul de Permanenţă din localitatea Şimişna, pentru recoltare de probe biologice


În noaptea de vineri spre sâmbătă (23 spre 24 octombrie a.c., ora 00.30), polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ileanda au oprit pentru control un tânăr de 19 ani, din comuna Ileanda, care conducea un moped pe Drumul Județean 110 C, prin localitatea Ileanda.

Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuarea cercetărilor efectuate de polițiști s/a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autovehiculul nu era înmatriculat/înregistrat.

La scurt timp ( 23 spre 24 octombrie, ora 1.00), alt tânăr a intrat în atenția polițiștilor din Ileanda.

Acesta, în vârstă de 29 de ani, din județul Bistrița Năsăud, conducea autoturismul pe Drumul Național 1C, prin localitatea Ileanda, deși nu poseda permis de conducere.

Polițiștii l-au testat cu alcooltestul, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Centrul de Permanență din localitatea Șimișna pentru recoltare de probe biologice de sânge, însă a refuzat acest lucru.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Actualitate