Connect with us

DIVERSE

Moartea vine în Sălaj, din nou pe patru roţi

Un jucător de 20 de ani de la Unirea Cristolţ a decedat pe loc într-un tragic accident. Totul vine după ce alţi doi tineri – unul din Jibou şi altul din Cehu Silvaniei – au murit în accidente rutiere, doar într-o lună!?

 

Un nou cumplit accident a avut loc în judeţul Sălaj, în care victime au fost tinerii, după ce jibouanul Cătălin Foltiş a decedat în urma unui accident în judeţul Maramureş, iar un tânăr din Cehu SIlvaniei a murit pe loc într-un accident chiar în oraşul Cehu Silvaniei…

Sâmbătă seara, la fel ca mulţi alţi tineri din Cristolţ, Marius Cheşeli se distra la localul din localitate. Se spune că tânărului îi plăcea mult fotbalul, dar în special tenisul de masă şi biliardul. Şi în acea noapte, el a jucat mult billiard cu prietenii, iar martorii au arătat că Marius spunea că nu s-a născut încă omul care să îl învingă!? Destinul său a fost, însă, unul crud pentru el, deoarece după câteva ore, intra în nefiinţă. Spre ora 5 a dimineţii, voia să îl ducă acasă pe Vlad David (23 de ani), unul dintre prietenii săi. Împreună cu Cristian Rotestein (24 de ani), au plecat spre casă, dar acesta era şi ultimul drum pentru Marius Cheşeli. Într-o curbă uşoară, maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un stâlp de beton. Conducătorul auto a decedat pe loc, în timp ce prietenii săi au suferit mai multe lovituri, fiind transportaţi de urgenţă la spitalul din Zalău.
Trebuie spus că Marius Cheşeli era un jucător de bază a echipei locale, Unirea Cristolţ, cea care evoluează an de an în faza judeţeană a Cupei României. “Tinerii ar vrea o echipă a comunei în campionat, dar Primăria nu doreşte acest lucru” spune un tânăr din Cristolţ. În vara anului trecut, Cheşeli a participat cu Unirea în competiţie, deşi el era angajat în ultima perioadă la un restaurant din Cluj-Napoca. De acum încolo, că e cupă sau campionat, Unirea Cristolţ va evolua fără Marius Cheşeli, care acum s-a dus deja în Ceruri.
 Vom reveni!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. zoom

    9 April 2014 at 0:32

    Soferia pt.multi inseamna o joaca.Consecintele se vad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE