Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “A fost un spectacol fotbalistic, iar SCM Zalău a meritat victoria în meciul cu Sportul Şimleu”


Tehnicianul consideră că victoria echipei sale este incotenstabilă şi spune că SCM Zalău mai putea marca goluri în derby-ul cu Sportul Şimleu


Derby judeţean spectaculos între SCM Zalău şi Sportul Şimleu, încheiat cu victoria zălăuanilor, scor 4 – 2. După 1  – 0, Sportul Şimleu a întors tabela în câteva minute şi a avut 1 – 2, însă tot la fel de rapid, Sebastian Culda a reuşit două goluri de excepţie şi SCM a intrat cu 3 – 2 la pauză.

În partea secundă, SCM Zalău şi-a majorat diferenţa şi s-a impus la două goluri, reuşind a cincea victorie consecutivă. Tehnicianul Marius Paşca consideră că echipa sa a meritat cele 3 punct şi spune că în meciul de sâmbătă, SCM Zalău mai putea marca goluri.

“După toată tevatura care a fost în ultimele zile şi de-o parte şi de alta, consider că fost un spectacol fotbalistic agreabil. Mă încântă faptul că am marcat patru goluri, dar mă nemulţumeşte puţin cele două goluri primite. Însă şi Sportul Şimleu a făcut un joc bun, consistent şi locul 3 pe care îl ocupă nu este întâmplător.Îmi felicit echipa şi mă bucur că am avut puterea să revenim de la 1 – 2 prin execuţiile de excepţie ale lui Culda. Am meritat victoria şi chiar mai puteam marca. Mă bucur că am reuşit să ne menţinem pe primul loc”, a declarat Marius Paşca.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL