Connect with us

BOX

FOTO. Pugilistele de la CSM Zalău, pregătite pentru Campionatul Naţional!

Sportivele pregătite de Adrian Popuţea s-au pregătit la Salonta pentru Naţionalele ce vor avea loc la începutul lunii noiembrie


Adrian Popuţea spune despre lotul feminin de la CSM Zalău că este unul dintre cele mai valoroase din ţară. Pugilistele sălăjence au şi rezultate bune şi ne putem mândri cu multiple campioane naţionale şi chiar câştigătoare de Cupa României.

În perioada 3 – 11 noiembrie, lotul feminin de la CSM Zalău are din nou şansa să-şi demonstreze valoarea. Pentru competiţia ce se va desfăşura la Bucureşti, Clubul Sportiv Municipal va deplasa un lot format din 13 sportive, la categoriile de vârstă cadete, junioare şi tineret.

Obiectivul CSM Zalău este obţinerea a şapte medalii, cu prezenţa a trei sportive în finala competiţiei.

Până la Campionatul Naţional, cinci pugiliste de la CSM Zalău au participat la antrenamente comune cu sportivele de la Basti Box Salonta. Astfel, Diana Tănăsescu, Maria Szatmari, Maria Teglaş, Margareta Hidigan şi Andreea Ardelean au participat la antrenamentele desfăşurate la Salonta.

“Ne-am deplasat la Salonta pentru antrenamente comune în compania sportivelor de la Basti Box Salonta. S-au respectat toate măsurile de prevenţie şi recomandările conform ordinului MTS. La Campionatul Naţional de la Bucureşti vom deplasa cele mai talentate sportive din lot”, ne-a declarat Adrian Popuţea – antrenor al secţiei de box de la CSM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in BOX