Connect with us

Administraţie

Teodor Bălăjel, vechiul şi noul viceprimar al Zalăului!?


Cum PSD a ajuns la un acord cu UDMR, în ce priveşte stabilirea unei majorităţi în Consiliul Local Municipal, primarul Ionel Ciunt vrea să lucreză cu Teodor Bălăjel şi în mandatul 2020 – 2024. În perioada imediat următoare, social-democratul va fi “uns” în funcţie de noul Consiliu Local Municipal


Negocierile dintre PSD şi UDMR, în ce priveşte protocolul de colaborare de la Primăria municipiului Zalău, au fost finalizate.  Ca urmare, cele două formaţiuni politice vor avea majoritate în Consiliul Local.

În aceste condiţii, se vor putea implementa fără probleme programele şi proiectele gândite de Ionel Ciunt şi echipa sa. În ce priveşte echipa cu care va lucra primarul municipiului în mandatul 2020 – 2024, surprize nu prea vor exista. În proporţii mari, echipa va fi cam aceeaşi administrativă ca şi în mandatul 2016 – 2020, cu un viceprimar de la PSD şi unul de la UDMR.

Din schemă ar cam ieşi viceprimarul Nicolae Fazakas, cel care a avut unele probelme cu Agenția Națională de Integritate (ANI), astfel că mandatul său de consilier nu a putut fi validat. În cazul în care nu se va putea rezolva sub nicio formă problema, locul său va fi luat de un alt reprezentant UDMR.

Deşi mulţi spuneau că în noua structură nu se va mai regăsi Teodor Bălăjel, social-democratul îşi va continua activitatea, din fotoliul de viceprimar! Acest lucru a fost subliniat şi de primarul Ionel Ciunt, cel care a menţionat că a lucrat foarte bine cu acesta în mandatul trecut şi că doreşte să îl aibă în echipă şi pentru noul mandat.

“Eu mi-aş dori să continui cu aceeaşi echipa administrativă la conducere, în formula în care suntem, Teodor Bălăjel şi Nicolae Fazakas – viceprimari, iar Călin Forţ – administrator public. Sper ca problemele care au apărut legat de Miky Fazakas să fie în favoarea lui şi să putem continua cu aceeaşi echipă, care s-a dovedit – în ultimii patru ani – a fi o echipă eficientă şi care a lucrat bine în municipiu”, ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Administraţie