Connect with us

FOTBAL

Caz de COVID-19 şi la SCM Zalău!


Formaţia zălăuană are un jucător depistat pozitiv cu coronavirus. Anunţul a fost făcut  de conducere care a precizat că respectivul fotbalist a acuzat unele simptome şi a fost izolat de restul colegilor de la începutul săptămânii. El şi-a făcut testul mai repede decât colegii săi şi a aflat rezultatul ieri


După ce Sportul Şimleu a anunţat că are cinci cazuri de coronavirus, (patru jucători şi antrenorul), a venit rândul celor de la SCM Zalău să anunţe că la echipă există un caz pozitiv.

Însă, conducerea susţine că jucătorul care a luat virusul nu a intrat în contact cu echipa în această săptămână, dar el a jucat în meciul cu Gloria Bistriţa! Fotbalistul în cauză ar fi acuzat mici simptome luni şi s-a testat separat de restul echipei, astfel că joi a aflat că este pozitiv.

“Jucătorul respectiv a fost izolat de restul echipei. De când a ajuns la Zalău, nu a ieşit din camera din hotel, iar mâncarea i-a fost  dusă în caserole, la uşă. Acesta este adevărul, el nu a făcut niciun antrenament în această săptămână şi nu a avut niciun contact cu restul jucătorilor. Într-adevăr a jucat în meciul cu Gloria Bistriţa, dar el de luni este izolat”, susţine Alin Pop, managerul secţiei de fotbal de la SCM Zalău.

Situaţia cu coronavirus încă este neclară, iar derby-ul dintre  SCM Zalău şi Sportul Şimleu este în ceaţă. Restul jucătorilor de la SCM Zalău, cât şi antrenorii s-au testat joi, după ce au aflat că un coleg este pozitiv. Deocamdată, rezultatele testelor de joi nu au venit!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL