Connect with us

FOTBAL

Bogdan Ciaca – căpitan Sportul Şimleu: “Pornim cu şansa a doua în meciul cu SCM Zalău”

Mijlocaşul consideră că echipa sa porneşte cu şansa a doua, însă cu multă concetrare şi atitudine pozitivă, şimleuanii sunt capabili să obţină un rezultat pozitiv în confruntarea cu SCM Zalău


Acest sezon debuta cu o mare surpriză. Sportul Şimleu reuşea să elimine SCM Zalău din Cupa României, în ciuda tuturor specialiştilor care o vedeau favorită pe gruparea de sub Meseş.

La mai bine de o lună distanţă, cele două echipe se întâlnesc din nou, doar că de această dată meciul contează pentru etapa a VII-a din campionatul Ligii a III-a, iar disputa va avea loc pe Stadionul Municipal din Zalău.

Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 15.00. Înaintea acestei confruntări, şimleuanii, prin vocea căpitanului Bogdan Ciaca consideră că pornesc cu şansa a doua, însă, sunt capabili să obţină un rezultat pozitiv pe Municipalul din Zalău.

”Potrivit situației momentane din clasament și faptul că ambele echipe sunt sălăjene, avem tot dreptul să privim meciul ca și pe un derby, însă îl vom trata ca și cum am tratat fiecare meci de până acuma. Pornim cu șansa a doua în acest meci, dar cu multă concentrare și atitudinea potrivită sper să ne întoarcem neînvinşi de pe stadionul din Zalău. Va fi mult mai greu decât în meciul de Cupă.  Probabil atunci ne-au tratat de sus, dar asta sigur nu se va mai repeta la meciul de sâmbătă. Sunt sigur că din cauza acelui rezultat, băieţii de la SCM Zalău vor fi foarte motivaţi pentru acest meci”, ne-a declarat Bogdan Ciaca.

SCM Zalău este liderul Seriei a X-a din Liga a III-a, în timp ce Sportul Şimleu se află pe locul 3. Cele două echipe sunt despărţite de două puncte, cu menţiunea că Sportul Şimleu are un meci mai mult disputat.

Să mai spunem că în urma testelor pentru coronavirus, patru jucători şi antrenorul George Zima au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus, în timp ce SCM Zalău urmează să primească astăzi rezultatele testelor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL