Connect with us

Politică

Hai la vot pe 6 decembrie! Echipa PNL reprezintă garanția pentru a dezvolta Sălajul

Vremurile în care trăim sunt atipice. Pandemia ne-a schimbat stilul de viață, dar și modul în care facem politică. Dezbaterile și campaniile electorale s-au mutat preponderent în on-line. Nu mai putem interacționa cu cetățenii și cu alegătorii așa cum ne-am dori. Totuși, zilnic, organizația municipală a Partidului Național Liberal desfășoară acțiuni de informare, prin distribuirea de pliante, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”Respectând cu strictețe normele igienico-sanitare impuse de autorități, împreună cu colegii din PNL am distribuit materiale informative în cartierele Dumbrava 1 și 2, Meteo, în zona Casa Armatei, strada Gheorghe Doja, precum și în cartierul Stadion. Chiar dacă trăim într-o perioadă de pandemie, ne dorim să fim în contact cu cetățenii din Zalău, pentru a le prezenta echipa de candidați la Camera Deputaților și Senat, dar și pentru a-i informa despre importanța alegerilor din 6 decembrie”, a declarat Mihai Crișan, președintele PNL Zalău.

Alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt despre viitorul României. Nu ne mai permitem ca această țară să fie ținută captivă încă patru ani în mâinile unui grup de interese PSD-ist, ale cărui acțiuni au fost concentrate doar pe mutilarea legilor justiției, eliberarea infractorilor din închisori, promovarea în funcții publice a non-valorilor cu carnet de partid de culoare roșie și, nu în ultimul rând, încercarea disperată de a-l scăpa de pușcărie pe Liviu Dragnea.

Dacă îți dorești ca în următorii patru ani să nu mai avem ordonanțe de urgență de genul infamei OUG 13, adoptată ”Noaptea, ca hoții”, dacă îți dorești ca țara să nu mai fie condusă de personaje ca Viorica Dăncilă și alți dubioși, dacă îți dorești ca românii să nu mai fie bătuți cu bestialitate, la fel ca în 10 August 2018, doar pentru că nu sunt de acord cu cei aflați vremelnic la putere, #HaiLaVot pe 6 decembrie!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Politică