Connect with us

DIVIZIA A1

Divizia A1 pierde o echipă. CSM Câmpia Turzii s-a desfiinţat


Cu doar două săptămâni înainte de startul sezonului, administraţia locală din Câmpia Turzii a decis să desfiinţeze echipa de volei


După câţiva ani, Divizia A1 urma să înceapă cu 12 echipe, însă pe ultima sută de metri, din peisaj a dispărut una dintre echipe. Cu jucători şi antrenori neplătiţi cu lunile, CSM Câmpia Turzii a avut viitorul incert încă din această vară, dar echipa a fost înscrisă la startul campionatului.

O decizie radicală a fost luată cu două săptămâni înainte de startul competiţiei, când administraţia locală a decis desfiinţarea echipei. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni, la CSM s-au semnalat probleme grave, astfel că poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au efectuat  percheziții la locuinţa preşedintelui de la CSM.

“Unii credeau că sunt doar zvonuri,dar ați văzut că ceea ce am scris în celelalte postări s-a adeverit… Echipa de volei masculin CSM CÂMPIA TURZII, a fost „RETRASĂ”din campionat și urmează să fie desființată. Putem spune că am fost bătaia de joc a unora,care au avut alte scopuri,nicidecum ca performanța sa facă parte din viața sportivă a municipiului Câmpia Turzii”, arată comunicatul emis pe pagina de facebook a echipei CSM Câmpia Turzii.

În ultimul sezon, patru sălăjeni au activat la CSM Câmpia Turzii, Dan Remeş, Marius Ciortea, Dan Silvăşan şi Gabriel Kis. Doi dintre jucători au semnat deja alte angajamente, iar Dan Silvăşan a ajuns la Explorări Baia Mare, în timp ce Marius Ciortea a plecat la “U” Cluj.

Odată cu retragerea celor de la CSM, Divizia A1 rămâne cu 11 echipe. În cadrul primului turneu, CSM Câmpia Turzii urma să joace într-o grupă cu CSU Braşov şi SCM Craiova, astfel că în acea grupă va mai avea loc un singur joc.

SCM Zalău urma să joace cu CSM Câmpia Turzii la turneul al treilea, în perioada 27 – 29 noiembrie, dar în grupa respectivă va mai juca doar cu Explorări Baia Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1