Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Din punctul nostru de vedere, meciul cu SCM Zalău poate avea loc”


Chiar dacă la echipa sa au fost depistate cinci cazuri de coronavirus, (patru jucători şi antrenorul George Zima), conducătorul de la Sportul Şimleu este de părere că derby-ul sălăjean cu SCM poate avea loc, având în vedere că formaţia şimleuană a respectat toate regulamentele


În timp ce SCM Zalău este în aşteptarea rezultatelor testelor de coronavirus, Sportul Şimleu a primit rezultatele. La testarea de luni au fost depistaţi pozitiv trei jucători, dar întreaga echipă a fost retestată miercuri, astfel că joi au fost anunţate încă două cazuri, un jucător şi antrenorul George Zima.

Chiar dacă la Sportul Şimleu sunt cinci cazuri, Ioan Gurzău este de părere că derby-ul sălăjean cu SCM Zalău poate avea loc.

“Din punctul nostru de vedere, meciul cu SCM Zalău poate avea loc. Noi am urmat toate regulamentele, am retestat întreaga echipă, iar jucătorii care au ieşit pozitiv sunt în izolare. Avem acum mai mult de 13 jucători valizi, dar noi vineri îi vom retesta pe cei trei jucători care au ieşi pozitivi la testarea de luni”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Potrivit protocolului medical emis de FRF, în situaţia în care unul sau mai mulţi jucători sau oficiali ai unui club sunt testaţi pozitiv pentru COVID-19, meciul se va desfăşura conform programării iniţiale dacă sunt îndeplinite următoarele condiţii:

– clubul poate înscrie în raportul de arbitraj cel puţin 13 jucători (din care cel puţin un portar)

– clubul poate prezenta cu cel puţin 6 ore înaintea orei de începere a jocului acordul DSP cu privire la faptul că echipa respectivă poate disputa jocul conform programării forului organizator.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL